Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μπάγια Αντωνοπούλου: Με το ένα πόδι έξω από τον ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια! Αποκλειστικό...

Οι φωνές, οι απειλές και η αποκαθήλωση της πρώην παρουσιάστρια του Survivor Panorama!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Με το ένα πόδι έξω από τον ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια! Αποκλειστικό...
Vanda's Blog 25.03.2019 10:35

Πραγματικά η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι τόσο ράκος ψυχολογικά που βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από τον ΣΚΑΙ!

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο! Πληροφορίες που έφτασαν στο γραφείο μου στο Youweekly.gr και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's αναφέρουν πως η παρουσιάστρια, μετά το κόψιμο του Survivor Πανόραμα δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την "αποκαθήλωση". Διαβάστε παρακάτω...

Όπως είναι γνωστό, η Μπάγια από παρουσιάστρια ολόκληρου project βρέθηκε ξαφνικά στα... πρώτα βήματά της:

Ρεπόρτερ, στην ενημερωτική εκπομπή "Ακραία Φαινόμενα"!

Άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον, μου αποκάλυψε πως είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την παρουσιάστρια και την είχε ακούσει να ξεσπά σε κλάματα αποκαλύπτοντας πως δεν αντέχει άλλο στο δρόμο και πως είναι ένα βήμα λίγο πριν αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου, έτσι και δεν φτιάξουν τα πράγματα!

Συγκεκριμένα μου ανέφερε: "Δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, έβαλε τα κλάματα και φώναζε από την πίεση που έχει στο τηλέφωνο, πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα στο κανάλι θα δηλώσει παραίτηση! Δεν αντέχει άλλο στο δρόμο! Θέλει να μπει σε στούντιο!"

Οι ίδιες πληροφορίες μου, αναφέρουν πως, η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση ακόμα με το κανάλι.... Δεν τους έχει αναφέρει δηλαδή πως δεν αισθάνεται καλά στο δρόμο και πως θα ήθελε να περάσει σε κάποιο άλλο project ή να παραμείνει σε αυτό που ήδη είναι αλλά σε άλλη θέση γιατί δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αν θέλει να συνεχίσει σε αυτό το κανάλι ή να ανοίξει τα φτερά της για κάτι καινούργιο!

Κάτι μου λέει, όμως, πως σύντομα θα μάθουμε... Κρατάτε μυστικό;

Διαβάστε και τι είχε γίνει με την Λάουρα όταν είχε κοπεί το Survivor Πανόραμα:

ΣΚΑΙ: Έδιωξαν με τις κλωτσιές την Λάουρα Νάργες! Το ύφος εκατό καρδιναλίων και... η μύτη στο ταβάνι!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σε ψυχολογική κατάρρευση η παρουσιάστρια μετά το κόψιμο του Survivor Πανόραμα!

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά το κόψιμο του Survivor Panorama.

Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr στο Vanda's blog, μετά τους τίτλους τέλους της εκπομπής της βρίσκεται σε απόγνωση...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Vanda's θα σας αποκαλύψει τώρα ένα τρομερό παρασκήνιο, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του ΣΚΑΙ.

Η Μπάγια μαζί με τους συμπαρουσιαστές της στο κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και ανακοίνωσαν πως στην θέση τους τώρα θα προβάλετε μια νέα σειρά!

"Από την Δευτέρα εμείς δεν θα είμαστε κοντά σας, έρχεται όμως μια πολύ συναρπαστική σειρά που αξίζει να παρακολουθήσετε. Αυτή είναι η "Μαύρη Θάλασσα" που θα παίζει καθημερινά στις 18:10."

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της παρουσιάστριας και μετά αποχαιρέτησε μια για πάντα το πλατό του Survivor Panorama!

Και τώρα έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη!

"Εξαρχής δεν φαινόταν καλά ψυχολογικά γιατί δεν ήθελε με τίποτα να κάνει αυτό το βήμα. Την αγάπησε την εκπομπή αυτή και την έκανε με μεράκι και αισθάνθηκε αδικημένη που την έκοψαν για να επενδύσουν σε μια σειρά! Όταν τελείωσε η εκπομπή, πήγε στο καμαρίνι της χωρίς να μιλήσει σε κανέναν μάζεψε τα πράγματά της και βγήκε έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΙ. Την έβλεπα επί πολύ ώρα να μιλάει στο τηλέφωνο κι όταν σε κάποια φάση την πλησίασε περισσότερο την άκουσα να λέει βουρκωμένη "Θα μου λείψει ρε..."! Είναι ένα ράκος σου λέω!" μου συμπλήρωσε η πηγή μου...

Αυτά μου αποκάλυψε η πηγή μου και σας τα μεταφέρω στο Vanda's blog! Μετά, όπως γνωρίζω από πληροφορίες, σκούπισε τα δάκρυα της μπήκε ξανά μέσα στον ΣΚΑΙ, χαιρέτησε και αποχώρησε!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Youweekly.gr

Share