Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Open TV: Σεισμός στο κανάλι! Το πρόγραμμα που θα μπει στην θέση της Τσαβαλιά!

Καραμπόλες στο κανάλι! Το όνομα βόμβα που δεν περίμεναμε!

Open TV: Σεισμός στο κανάλι! Το πρόγραμμα που θα μπει στην θέση της Τσαβαλιά!
Vanda's Blog 01.04.2019 10:58

Kυριολεκτικά σεισμός έγινε στο Open TV με την αποχώρηση της Έλενας Τσαβαλιά από το κανάλι και στο Vanda's σας έχω όλο το παρασκήνιο!


Ο Ιβάν Σαββίδης, φυσικά, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και έχει ήδη βρει το πρόγραμμα που αντικαταστήσει την εκπομπή της! Διαβάστε παρακάτω...


Ο δαιμόνιος Ιβάν, βρήκε όχι απλά την πιο φτηνή αλλά και την πιο κερδοφόρα λύση για το Open που όπως και να το κάνουμε... δεν το λες και ιδιαίτερα πετυχημένο σε οικονομικό επίπεδο! Αν και ο ίδιος έχει ρίξει αρκετά χρήματα και έχει κυριολεκτικά χρυσοπληρώσει τους παρουσιαστές του, δεν φαίνεται να τον ανταμείβουν σε νούμερα τηλεθέασης!


Έψαξε λοιπόν πολύ και... η λύση στο κενό της Τσαβαλιά ακούει στο όνομα: TV Mall! Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, το TV Mall είναι μια εμπορική εκπομπή! Κοινώς, η Φωτεινή πουλάει προϊόντα και ο κάθε ενδιαφερόμενος αγοράζει! Από τηλεθέαση δεν λέει και πολλά, αλλά όπως και να το κάνουμε θα είναι σίγουρα πιο πετυχημένο από εκπομπή που κάνει 2 - 3%!

Στιγμιότυπο από την εκπομπή TV Mall με την Φωτεινή Γεωργαντά


Πετυχημένο, πάντα από οικονομικής πλευράς και συμφέροντος για να είμαι ακριβής! Βέβαια, ασφαλής πηγή μου μετέφερε ότι συζητήσεις για την μεσημεριανή ζώνη του σταθμού έχει κάνει και η Μπάγια Αντωνοπούλου, αφού η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ είναι στον αέρα!


Ήδη εδώ και μέρες σας έχω γράψει ότι δεν πληρώνεται.... Ε, πόσο να αντέξει κι αυτή! Λέτε να γίνει όντως το νέο πουλέν του Ιβάν; Προσωπικά δεν το αποκλείω καθόλου!

Μάρκος Σεφερλής: Τα κλάματα και οι δύσκολες ώρες! Στέκεται στο πλευρό της συζύγου του....

Από χτες κιόλας σας έχουμε γράψει πως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, περνούν πολύ δύσκολες ώρες!


Το όλο ρεπορτάζ μας μάλιστα επιβεβαιώθηκε, με την αποχώρηση της Έλενας από το κανάλι του Open!


Η Έλενα, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα πολύ κακά νούμερα της εκπομπής της, Μεσημεριάτικα και μάλιστα αρκετά συχνά ξέσπαγε σε κλάματα τόσο στο σπίτι της, όσο και στο καμαρίνι της στο κανάλι! Ο Μάρκος, ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό της και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog ήταν και εκείνος που την συμβούλεψε να αποχωρήσει!

Έλενα Τσαβαλιά: Η «βόμβα» αποχώρησης από τα «Μεσημεριάτικα» - Το παράπονο της παρουσιάστριας


Ο Μάρκος Σεφερλής, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και από την στιγμή που η Έλενα έβλεπε πως δεν έχουν γίνει κάποια πράγματα που η ίδια ζητούσε, σε επαγγελματικό κομμάτι, της τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει στο κανάλι!

Έλενα Τσαβαλιά: Πολύ λυπητερά τα νέα για την παρουσιάστρια!


Φυσικά, αν η ίδια επέλεγε να μείνει θα τη στήριζε και σε αυτή την απόφαση, αφού μιλάμε για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε να ακούσει τον Μάρκο και να φύγει, πριν τα πράγματα σκουρύνουν και άλλο για το ζευγάρι! Κανένας τσακωμός δεν συνέβη, όπως γράφτηκε αλλού και καμία διαμάχη ούτε με τον Ιβάν Σαββίδη, ούτε και με κανέναν συνεργάτη της! Απλώς, η Έλενα είχε κάποιες επαγγελματικές «απαιτήσεις», τις οποίες το κανάλι δεν μπορούσε να υλοποιήσει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έτσι, η ίδια, άκουσε το άτομο που εμπιστεύεται πιο πολύ από τον καθένα, τον σύζυγό της και έφυγε με ψηλά το κεφάλι!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share