Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δούκισσα Νομικού: Σε πανικό για το μωρό της! Οι εντολές του γιατρού και η μεγάλη απόφαση!

Πολύ δύσκολες ώρες! Στο πλευρό της ο άντρας της!

Δούκισσα Νομικού: Σε πανικό για το μωρό της! Οι εντολές του γιατρού και η μεγάλη απόφαση!
Vanda's Blog 12.04.2019 09:58

Σε πανικό βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού για το μωρό της! Τι εντολές της έδωσε ο γιατρός και ποια ήταν η μεγάλη απόφαση που πήρε; Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι φυσικά στο πλευρό της....


Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος και μάλιστα η ίδια ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram! Διαβάστε παρακάτω...


Αν και η παρουσιάστρια έχει μέχρι στιγμής μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, εντούτοις το πρώτο τρίμηνο είναι και για την Δούκισσα, όπως και για όλες τις μέλλουσες μανούλες πολύ κρίσιμο! Έτσι λοιπόν, ο γιατρός της, της είχε δώσει κάποιες πολύ σημαντικές συμβουλές αλλά και εντολές!

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγος της, Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η Δούκισσα βρέθηκε στον γυναικολόγο της προκειμένου να πάρει την έγκρισή του, ώστε να τρέξει για καλό σκοπό στην ειδική εκδήλωση του Μαζί για το παιδί. Η ίδια, βρίσκεται μόλις στον 3ο μήνα κύησης και ήξερε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο!


Ο γιατρός της, συνέστησε στην Δούκισσα μεγάλη προσοχή! «Μόλις κουραστείς, θα σταματήσεις αμέσως! Αν δε, εκείνη την ημέρα δεν νιώθεις καλά από το πρωί, δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσεις την εμφάνιση» φέρεται να της είπε! Η Δούκισσα, φυσικά πανικοβλήθηκε καθώς με τίποτα δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τον κόσμο που είχε μαζευτεί ώστε να τρέξει μαζί της! Ο άντρας της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, αμέσως την καθησύχασε πως ό,τι κι αν συμβεί, θα σταθεί δίπλα της! Τελικά, όλα πήγαν καλά και η καλλονή Δούκισσα έκλεψε τις εντυπώσεις! Δείτε σχετικό βίντεο από την εκδήλωση:

Δούκισσα Νομικού: Το δείπνο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και οι... λιγούρες!

Η Δούκισσα Νομικού διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και ετοίμασε, επειδή είχε κάποιες λιγούρες, δείπνο στον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε το φαγητό που έφτιαξε για το συγκεκριμένο βράδυ.

Δούκισσα Νομικού: Το δείπνο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και οι... λιγούρες!

Δούκισσα Νομικού: Το δείπνο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και οι... λιγούρες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δούκισσα Νομικού: Επέστρεψε στο πατρικό της! Η φωτογραφία αποκάλυψη!

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία από τη 2η εγκυμοσύνη της!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share