Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που "παρακαλάνε" να αναλάβει την θέση της Σπυροπούλου My Style Rocks!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Όνομα - "φωτιά" που κανείς δεν περίμενε!

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που
Vanda's Blog 15.04.2019 13:27

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr το ΣΚΑΙ παρακαλάει παρουσιάστρια να αναλάβει την θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο My Style Rocks!

Θα σας μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ αλλά και το όνομα της μέσα από το Vanda's blog! Είστε έτοιμοι; Αυτό το πρόσωπο σίγουρα αποτελεί μια μικρή έκπληξη... Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's μετά το άδειασμα του καναλιού αλλά και του Τούρκου παραγωγού στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι ιθύνοντες του καναλιού ψάχνουν απεγνωσμένα ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει απόλυτα για την παρουσίαση και τον χαρακτήρα του My Style Rocks!

Και... το βρήκαν!

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που 'παρακαλάνε' να αναλάβει την θέση της Σπυροπούλου My Style Rocks!

Άνθρωπος από το κανάλι μου μετέφερε πως ο Ατζούν έχει τρελαθεί με την Μαρία Ηλιάκη! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται πως "ξεσκονίζοντας" Ελληνίδες παρουσιάστριες έπεσε πάνω σε ένα βίντεο της Ηλιάκη από τότε που έκανε το "Δέστε τους" με τον Νίκο Μουτσινά και ενθουσιάστηκε με την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της και τον αυθορμητισμό της!

Δεν έχει γίνει καμία επαφή, βέβαια να τονίσω, ούτε κάποια προσέγγιση ακόμα αλλά ο Ατζούν έχει ξεκαθαρίσει στον σταθμό πως η συγκεκριμένη γυναικεία παρουσία είναι πρώτη στην λίστα του για το συγκεκριμένο project! Μάλιστα, ξετρελάθηκε τόσο μαζί της που δήλωσε διατεθημένος να της προσφέρει δουλειά σε άλλο project σε περίπτωση που δεν την καλύπτει η θέση παρουσιάστριας στο My Style Rocks!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Ατζούν την "πέταξε έξω" από το ΣΚΑΙ! Δύσκολα τα πράγματα για την παρουσιάστρια...

Δύσκολα τα πράγματα για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν ανήκει πια στο δυναμικό του ΣΚΑΙ! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί την... πέταξε έξω από το κανάλι του Φαλήρου!

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πριν από αρκετό καιρό σας είχα αποκαλύψει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε κάποιες συζητήσεις με το κανάλι, μήπως και συνεχίσει την παρουσίαση του My Style Rockls.

Είχα αναφέρει επίσης, πως τα πράγματα δεν ήταν πολύ θετικά για την παρουσιάστρια καθώς ο Ατζούν δεν την ήθελε και τόσο, ιδιαίτερα για τα όσα είχαν ακουστεί πως συνέβαιναν μεταξύ τους!

undefined

Σήμερα, λοιπόν, το ρεπορτάζ μου επιβεβαιώθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απομακρύνθηκε από το δυναμικό του καναλιού με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες!

Ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε πως θέλει να επενδύσει σε ένα πιο φρέσκο πρόσωπο για το project αυτό, το οποίο να τονίσω πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's θα βγει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον αέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Και τώρα πάμε στο πιο... ζουμερό κομμάτι του ρεπορτάζ μου...

Ξέρω ποια διεκδικεί την θέση της Ντίνας στην παρουσίαση αλλά... τα πράγματα δεν έχουν κλείσει ακόμα!

Πολλές είναι εκείνες που έχουν κάνει συζητήσεις για την πολυπόθητη αυτή θέση μέχρι στιγμής αλλά, όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το vanda's blog, μια είναι η ύπαρξη που έχει κερδίσει περισσότερο από κάθε άλλη τις εντυπώσεις και ακούγεται πολύ στους διαδρόμους του Φαλήρου το όνομά της...

Είναι μελαχρινή, όχι πολύ ψηλή, αρκετά γυμνασμένη, και δεν έχει ακουστεί πολύ η προσωπική της ζωή στον χώρο γιατί έχει φροντίσει να την προστατέψει...

Λέω, όμως, να σας κρατήσω σε αγωνία λίγο ακόμα... Κρατάτε μυστικό;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκαι - αποκλειστικό: Τέλος στο συμβόλαιο με τον Ατζούν! Καταρρέει το πρόγραμμα του καναλιού!

Μαρία Ηλιάκη: Οι απίστευτες φωνές στην πολυκατοικία της όταν αντίκρισε...

Κατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Το τέλος μιας μεγάλης κόντρας!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share