Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Θρίλερ με Βινύλιο και Ράδιο Αρβύλα! Η απόφαση του ΣΚΑΙ και η δυσαρέσκεια του Κανάκη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Άσχημα τα πράγματα!

Θρίλερ με Βινύλιο και Ράδιο Αρβύλα! Η απόφαση του ΣΚΑΙ και η δυσαρέσκεια του Κανάκη!
Vanda's Blog 18.04.2019 12:27

Θρίλερ επικρατούσε στον ΣΚΑΙ τις τελευταίες ημέρες με το Βινύλιο και τους Ράδιο Αρβύλα αλλά η απόφαση πάρθηκε και η δυσαρέσκεια του Αντώνη Κανάκη είναι μεγάλη!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr και του Vanda's blog τα δυο αυτά project θα "παγώσουν"! Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω...

Το κανάλι αποφάσισε να τα σταματήσει για λίγο καιρό λόγω Πάσχα, φυσικά, αλλά το πρόβλημα βρέθηκε αλλού!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου οι ιθύνοντες του καναλιού επέμειναν στο να κρατήσουν στον αέρα τα δυο αυτά projects την Μεγάλή Εβδομάδα κάτι που δυσαρέστησε πολύ τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του, οι οποίοι είχαν συνηθίσει να περνάνε αυτές τις ημέρες με την οικογένειά τους και μακριά από τα κανάλια!

Φέτος, όμως, όπως αποφασίστηκε και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα πάρουν ρεπό την εβδομάδα ακριβώς μετά το Πάσχα!

Δηλαδή το Βινύλιο και οι Ράδιο Αβρύλα θα βγουν αέρα την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη και δεν θα προβληθούν την Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη του Πάσχα επιστρέφοντας δυναμικά στους δέκτες του ΣΚΑΙ στις 6 Μαίου, ημέρα Δευτέρα...

ΣΚΑΙ: Ο Αντώνης Κανάκης κυριολεκτικά «αδειάζει» το κανάλι!

Ε ναι ο Αντώνης Κανάκης «αδειάζει»το κανάλι πραγματικά! Και θα το καταλάβετε μόλις διαβάσετε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ στο site μας το Youweekly.gr!

Ξεκινάμε με την είδηση που αφορά το Ράδιο αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη.

Εχθές Δευτέρα αρχή της εβδομάδας η εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή έκανε τα καλύτερα νούμερα στο δυναμικό κοινό από όλο το κανάλι!

Και όχι μόνο αυτό έκανε τα καλύτερα νούμερα σε μία εκπομπή που έπαιξε μετά το Survivor Ελλάδα Τουρκία που κάνει τα χειρότερα νούμερα από την ημέρα που ξεκίνησε.

Και το πιο ωραίο...

Ο Αντώνης Κανάκης δεν κάνει μόνο τα καλύτερα νούμερα στο Σκάι κάνει και τα καλύτερα νούμερα σε όλη την βραδινή ζώνη και είναι πρώτη εκπομπή!

21,2 έφτασε εκπομπή του στο δυναμικό κοινό της τηλεθέασης και ξεκινάει με 11,3 14,9 20,2 24,6 28,8 30,1 22,8 26,0!

Μιλάμε ότι ο Αντώνης Κανάκης βάζει τα γυαλιά στο κανάλι και τους δείχνει πως μία εκπομπή μπορεί να κάνει νούμερα χωρίς να είναι πανάκριβη χωρίς να έχει εκατοντάδες συντελεστές χωρίς πανάκριβους παρουσιαστές αλλά πάνω απ’ όλα με φαντασία και σκληρή δουλειά!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή μέρος ή στο σύνολο του συγκεκριμένου θέματος!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η γυναίκα του που είναι εξαφανισμένη στα ΜΜΕ!

Αντώνης Κανάκης: «Τι κάνουμε ρε μ@λ@κ@ς, τι κάνουμε γ@@@ την τρέλα μου»! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share