Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Χατζηνικολάου: Ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή!

Από ώρα σε ώρα θα το ανακοινώσουν και επίσημα...

Νίκος Χατζηνικολάου: Ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή!
Vanda's Blog 13.06.2019 11:51

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή, Νίκο Χατζηνικολάου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όσα έμαθα και δεν έχει γράψει ακόμα κανείς!

Σύμφωνα με τις πηγές μου λόγω εκλογικής περιόδου ο Νίκος Χατζηνικολάου θα από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα έως και την 1η Ιουλίου στις 22:45, θα αναλύει και θα συζητά την πολιτική επικαιρότητα με τους πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης.

Αρχικά οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 είχαν καταλήξει στο να μην βγει κάποια εκπομπή όσον αφορά τις εκλογές όμως τα δεδομένα άλλαξαν καθώς η επίσπευση των βουλευτικών τους υποχρέωσε να κάνουν αυτή την αλλαγή!

Έτσι, αρχηγοί κομμάτων, υποψήφιοι βουλευτές, δημοσιογράφοι αλλά και ειδικοί αναλυτές θα είναι παρόντες στο στούντιο του ANT1 για να καταγράψουν και να φωτίσουν τα προεκλογικά προγράμματα και τις αντιθέσεις των «μονομάχων».

Νίκος Χατζηνικολάου: Το βέτο στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και το μεγάλο αγκάθι! Μένει ή φεύγει;

Τηλεοπτικό παρασκήνιο σας έχω σήμερα για τον ΑΝΤ1! Ποιο είναι το βέτο που έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη συνεργασία του με το κανάλι και το μεγάλο αγκάθι μεταξύ τους! Μένει ή φεύγει; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει γράψει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση! Σοβαρός, μετρημένος, άψογος επαγγελματίας και πάνω από όλα σκληρός διαπραγματευτής....

Τόσο σκληρός, που όταν έμαθε ότι ο Ενικός που είχε συμφωνήσει να παρουσιάζει στο κανάλι, πάει τελικά για την ερχόμενη σεζόν τους έθεσε βέτο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog ο Νίκος δεν χάρηκε καθόλου με τα νέα αυτά και ξεκαθάρισε ότι δεν θα έχει κάποια άλλη ανάμειξη την προεκλογική περίοδο στο κανάλι! Βλέποντας τις τηλεθεάσειςπου σημειώνουν τα πολιτικά τοκ σόου από το Μαρούσι, αποφάσισαν οριστικά να μεταθέσουν την προβολή της εκπομπής που είχαν υποσχεθεί στον γνωστό άνκορμαν, αλλά και ο Νίκος δεν μάσησε και απάντησε με το δικό του τρόπο.

Ωστόσο, σαν πολύ σωστός επαγγελματίας ο Νίκος για μια ακόμα σεζόν ξεχώρισε πολύ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (Δείτε ενδεικτικά τη χθεσινή του τηλεθέαση) και φυσικά δέχτηκε με χαρά να παρουσιάσει την βραδιά των εκλογών, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση πως θα σκίσει!

Ο στόχος του είναι η πρωτιά και για να δείξει ότι και με τον Ενικό θα σάρωνε αλλά και για να δείξει στο κανάλι ότι το όνομα του είναι εγγύηση! Όσο για τα σενάρια που ακούγονται πως ο ίδιος εκνευρίστηκε τόσο, που ξεκίνησε συζητήσεις με άλλους σταθμούς, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας αφού έχει συμβόλαιο και για του χρόνου!

ANT1: «Εκτός ελέγχου» ο Νίκος Χατζηνικολάου! (Αποκλειστικό)

Όντως ο Νίκος Χατζηνικολάου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είναι πλέον «εκτός ελέγχου» με αυτά που κάνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Και είναι «εκτός ελέγχου», διότι κατάφερε να ανέβει 4,5 μονάδες από την αρχή της σεζόν έως και τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τις καθημερινές ξεκίνησε το Σεπτέμβριο με νέα ώρα μετάδοσης στις 19.30 με ποσοστό 13,7 στο κοινό 18-54 και διαγράφοντας συνεχώς ανοδική πορεία έκλεισε τον Απρίλιο με ποσοστό 18,2!

Ενδεικτικό μάλιστα, τον τελευταίο μήνα με την άνοδο του πολιτικού θερμομέτρου οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 ήταν το μόνο δελτίο (μαζί με το Open που είδε αύξηση κατα 0,9), που ανέβασε τα ποσοστά του κατά 1,1!!! Έναντι των υπολοίπων σταθμών που κινήθηκαν πτωτικά.

Τον Απρίλιο ο Αlpha σημείωσε τηλεθέαση 18,3, έναντι 19,4 το Μάρτιο, το Star16,3 έναντι 17,3, ο Σκάι 8,8 έναντι 9,3 ενώ το Οpen έκανε 5,6 έναντι 4,7!

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 ανοίγουνε σαμπάνιες καθώς βλέπουνε πως η επένδυση στο πρόσωπο, το όνομα και το brand του Νίκου Χατζηνικολάου έχει μέλλον και αποδίδει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέλος συμμορίας ο Νίκος Χατζηνικολάου! Έσκασε τώρα....

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Το δημόσιο άδειασμα σε δημοσιογράφο!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share