Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Παπαδάκης: Ζει ξανά τον "εφιάλτη" της Μπάγιας Αντωνοπούλου! Τι συνέβη;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το αναπάντεχο χτύπημα! "Μαύρο" το καλοκαίρι του παρουσιαστή...

Γιώργος Παπαδάκης: Ζει ξανά τον
Vanda's Blog 15.07.2019 07:28

Ο Γιώργος Παπαδάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ζει ξανά τον "εφιάλτη" της Μπάγιας Αντωνοπούλου και το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog...

Αξέχαστη έχει μείνει η αποχώρηση της παρουσιάστριας από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" καθώς οι αποκαλύψεις που άρχισαν να γίνονται για συμπεριφορές και... μπινελίκια είχαν αφήσει άφωνο τον κόσμο...

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, όπως φαίνεται ξανά βιώνει τον εφιάλτη αυτό, αφού σύμφωνα με όσα μου μεταφέρθηκαν ακόμα ένα συνεργάτης τον αφήνει και φεύγει!

Συγκεκριμένα, μετά το κλείσιμο της τελευταίες του εκπομπής του ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Ντίνο Σιωμόπουλο, αναπάντεχα, πως μετά από 7 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας θέλει να κλείσει την πόρτα πίσω του! Σύμφωνα με πηγή μου, μάλιστα, έχει δεχτεί πρόταση από άλλο κανάλι με καλές οικονομικές απολαβές...

Γιώργος Παπαδάκης: Ζει ξανά τον 'εφιάλτη' της Μπάγιας Αντωνοπούλου! Τι συνέβη;

Εκτός από αυτόν, όμως, αποφάσισε να κλείσει την πόρτα πίσω της και η συνεργάτιδά του, Σάρα Σιαμπλή, η οποία είχε λίγους μήνες που ήταν στο πρωινό...

Από όσο έμαθα μάλιστα από την ίδια πηγή, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα τις ανακοινώσεις αυτές αλλά... δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα...

Ποιοι θα τον πλαισιώνουν από εδώ και πέρα; Θα επανέλθω στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, φυσικά...

ANT1: Παπαδάκης - Αντωνοπούλου: «Το κοριτσάκι το έχει καβαλήσει! Κάνει υστερίες και...»

Ακούω και διαβάζω διάφορα για την κόντρα του Γιώργου Παπαδάκη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Αν μπορεί βεβαίως να υπάρξει τέτοια κόντρα , μόνο που κάποιοι το γράφουν μου προκαλούνε γέλιο.

Ακούω διάφορα αριστερά δεξιά... Τι έκανε ο Παπαδάκης, πώς αντέδρασε η Αντωνοπούλου και πάει λέγοντας.
Αποφάσισα να κάνω δύο τηλέφωνα για να βγάλω την αλήθεια από αυτή την ιστορία που ειλικρινά μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργη. Την Μπάγια Αντωνοπούλου την ξέρουμε ελάχιστα εδώ στο Youweekly.gr.

Έχουμε κάνει μια δυο συνεντεύξεις και όσοι συνεργάστηκαν μαζί της μόνο καλά λόγια λένε για την νεαρή δημοσιογράφο.

Το Γιώργο Παπαδάκη όμως τον ξέρουμε πολύ καλά και από την καλή κι απ’ την ανάποδη καθώς είναι ένας δεινόσαυρος της δημοσιογραφίας και λίγο έως πολλοί φίλοι και γνωστοί έχουμε συνεργαστεί μαζί του.

Άρα όπως καταλαβαίνετε λόγω της θέσεως μας δεν είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε την αλήθεια για αυτή την ιστορία. Μία αλήθεια που δε γράφετε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε εδώ από το Vanda's blog τα στοιχεία εκείνα που θα σας διαφωτίσουν. Όσοι έχουνε περάσει ακόμη και έξω απ’ το γραφείο του Γιώργου Παπαδάκη ξέρουνε πώς δουλεύει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.


Ο Γιώργος Παπαδάκης δουλεύει εδώ και 45 χρόνια όπως δουλεύουν όλοι οι παλιοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι άνθρωποι που έχουνε φάει το πεζοδρόμιο με το κουτάλι είναι άνθρωποι, που δεν τους χαρίστηκε τίποτα. Είναι δημοσιογράφοι που στη ζωή τους το λιγότερο που δουλεύουνε ημερησίως είναι 15 ώρες

Ο Γιώργος Παπαδάκης για όσους το γνωρίζουν έχει φοβερά υψηλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες του και δεν μπορεί τρία πράγματα: Την τεμπελιά, το καβάλημα του καλαμιού, και την αχαριστία.

Σε αυτά τα τρία πράγματα αυτός ο δεινόσαυρος της δημοσιογραφίας δεν κάνει βήμα πίσω. Τι συνέβη λοιπόν με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης φέτος έχει μια δύσκολη χρονιά. Πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα ο Δημήτρης Οικονόμου μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου τον περνάνε στα νούμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος την εκπομπή την ξεκινάει ακριβώς την ίδια ώρα που την ξεκινάει και ο Δημήτρης Οικονόμου. Έχει προειδοποιήσει λοιπόν όλους τους συνεργάτες του ότι παιδιά τώρα τα δίνουμε όλα και ξεπερνάμε τον εαυτό μας.

Όλοι ανταποκρίθηκαν, όλοι βάζουνε πλάτη στην εκπομπή, όλοι προσπαθούν ξεπερνώντας τις φυσικές τους δυνατότητες.

Όλοι... εκτός από την Μπάγια Αντωνοπούλου. Το κορίτσι λένε άνθρωποι της εκπομπής του Παπαδάκη είναι ένα άλλο παιδί από αυτό που βλέπαμε πριν την καλοκαιρινή σεζόν.


Θέλετε η κούραση, θέλετε ότι πήγε καλά το καλοκαίρι κάνοντας την εκπομπή με το Ρογκάκο, θέλετε επειδή μπορεί να έχει δικά της προβλήματα; Κανείς δεν ξέρει. Αυτό που βλέπανε όλοι όμως ήταν ότι της μιλάει ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μπαγια ήταν στον κόσμο της.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παπαδάκης απασφάλισε! Της τα έχωσε χοντρά γιατί είναι ένας τύπος που έτσι λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που τα χώνει στην Μπάγια Αντωνοπούλου; Όχι βέβαια, τον πρώτο καιρό της συνεργασίας τους η κοπέλα έφτυνε το γάλα της μάνας της. Είχε πρόβλημα; ΚΑΝΕΝΑ!

Άρα αυτά που διαρρέουν ότι δήθεν ο Παπαδάκης την στόλισε με εκφράσεις πεζοδρομίου είναι μυθεύματα. Ο Παπαδάκης της μίλαγε πολύ χειρότερα τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας τους και την είχε σούζα την κοπέλα!

Τίποτα διαφορετικό δεν έκανε ο Παπαδάκης στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά η νεαρή δημοσιογράφος έχει γίνει περισσότερο ευαίσθητη.

Έτσι είναι τα πράγματα... Ο κόσμος στην εκπομπή καιγότανε και η Μπάγια ήταν στο Instagram! Ε δεν θέλει και πολύ ο Παπαδάκης να αρχίσει τα «γαλλικά»!

Μου έκανε εντύπωση που βγήκε ο Παπαδάκης και απολογήθηκε στον αέρα για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Εμμέσως ζητούσε συγνώμη. Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο μεγάλη ψυχή έχει αυτός ο τεράστιος δημοσιογράφος για να ασχολείται με ένα κοριτσάκι και να απολογείται στον αέρα της εκπομπής του.

Η απάντηση της δημοσιογράφου ήταν η αδιαφορία,έβαλε ένα post στο Instagram για τα γενέθλια της δείχνοντας ότι ο Παπαδακης είναι ψεύτης και ότι δεν είναι άρρωστη!

Αντί η Μπάγια να βγει και να πει ότι δεν έγινε τίποτα και ότι θα επιστρέψω στην εκπομπή ή ότι για προσωπικούς λόγους αποχώρησα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επέλεξε αυτή τη στάση. Φυσικά τα σχόλια στο προφίλ της ήταν καταιγιστικά εναντίον του Παπαδάκη. (Δείτε εδώ)

Ότι και να ‘χει γίνει για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που είναι μέσα στην ένταση καθημερινά όλα ξεχνιούνται την επόμενη μέρα ή την επόμενη ώρα σαν τις ειδήσεις που δεν έχουν αξία μετά από 24 ώρες.
Η νεαρή δημοσιογράφος όμως κρατάει μανιάτικο το παίζει σε έναν άνθρωπο που την έκανε παρουσιάστρια. Νομίζει ότι έτσι η καριέρα της θα απογειωθεί. Μπάγια βάζουμε στοίχημα ότι θα συμβεί το εντελώς αντίθετο;
«Παιδιά μην το ψάχνετε το κοριτσάκι η Μπάγια μας με την επιτυχία που έκανε το καλοκαίρι το έχει καβαλήσει και κάνει υστερίες. Κάποιος έξυπνος από το κανάλι της φούσκωσε τα μυαλά ότι μπορεί να κάνει καριέρα και μόνη της και γι’ αυτό έχει σηκώσει παντιέρα.» Αυτό μου μετέφερε άνθρωπος μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη! Αλήθεια ψέμα τι να σας πω....

Δάκρυα και αίμα: Γιώργος Παπαδάκης - Πως «τσάκισε» την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ένα τρυφερό πλάσμα με καρδιά αληθινά μικρού παιδιού.

Η Μπάγια, είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι βγαλμένο από τα σπλάχνα του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μέντορας της, ο πνευματικός της πατέρας στην δημοσιογραφία.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αυτός που ξέρετε. Ένας ογκόλιθος της δημοσιογραφίας, ένας δεινόσαυρος του επαγγέλματος, ένας άνθρωπος με τεράστια ιστορία στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας.

Ο Παπαδάκης, είναι ένας άνθρωπος της παλιάς σχολής εκνευρίζεται, φωνάζει, έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τους συνεργάτες του και είναι τελειομανής σε όλα του.

Τι συνέβη λοιπόν σε αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι και λέω για Αντωνοπούλου, η οποία έφυγε τσακισμένη κυριολεκτικά από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!

Τις τελευταίες τρεις ημέρες μαζί με την σημερινή εκπομπή η Αντωνοπούλου δεν εμφανίζεται ούτε στο πλατό της εκπομπής, ούτε στο κανάλι, ούτε στο καμαρίνι της. Εμείς εδώ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της και την πήραμε τηλέφωνο αλλά δεν απαντά. Τι συνέβη; Γιατί αυτό το ψιλόλιγνο κορίτσι με το πολύ όμορφο πρόσωπο και το υπέροχο χαμόγελο εξαφανίστηκε ξαφνικά από τους δέκτες μας; Θα σας πω ότι μου μετέφεραν οι πηγές μου μέσα από το κανάλι. Φέτος είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για το Γιώργο Παπαδάκη γιατί για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια ο Γιώργος χάνει την πρωτιά από ένα αντίπαλο πρόγραμμα. Το δίδυμο του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, έχει καταφέρει και πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα περνάει την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με διάφορα!

Αυτό αληθινά τρελαίνει το Γιώργο Παπαδάκη. Το προκαλεί απίστευτα νεύρα και θεωρεί ότι φταίνε οι πάντες και τα πάντα. Την αρχή λοιπόν του παρουσιαστή για αυτή την κατάσταση την πληρώνουν όλοι ένα μέρος λοιπόν της οργής δέχτηκε και η Μπάγια Αντωνοπούλου!

Η νεαρή δημοσιογράφος, όπως άλλωστε και όλα τα νέα παιδιά δεν είναι συνηθισμένα σε τόσο σκληρή κριτική για τη δουλειά τους. Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη προκάλεσε στην κοπέλα ταχυκαρδία, κλάμα με αναφιλητά και μία έξοδο σχεδόν τρέχοντας από τα studio!!!

Ακούστηκαν κι άλλα ότι η Μπάγια, ήταν αδιάφορη στην εκπομπή και ότι κατά τη διάρκεια του αέρα έμπαινε στο κινητό της στο Instagram και αντί να ασχολείται με τα καυτά ζητήματα της εκπομπής ασχολιόταν με τα social media. Οι κακές γλώσσες λένε επίσης ότι η Μπάγια είχε τουπέ και μίλαγε υποτιμητικά με τους συνεργάτες της!

Όλα αυτά είναι κουτσομπολιά θα μάθουμε τα πάντα όταν η κοπέλα μιλήσει για όλο αυτό το πράγμα! Πάντως είναι πάρα πολύ δύσκολο ένα σωστός επαγγελματίας ξαφνικά να γυρίσει το κουμπί και να γίνει ένα κακό παιδί που ασχολείται με τα πάντα εκτός απ’τη δουλειά της.

Από την άλλη μεριά, τα νέα παιδιά επιτέλους πρέπει να δέχονται την κριτική και με την πρώτη δεν πρέπει να τα παρατάνε πάντα και να φεύγουν επειδή θίχτηκε η αξιοπρέπεια τους. Ναι ο Παπαδάκης είναι απότομος σκληρός και φωνακλάς. Αυτό μου το ξέρουν όλοι. Αποδέχεσαι αυτή την προσωπικότητα και δουλεύεις μαζί του, γνωρίζοντας ποιος είναι και τι σε περιμένει. Είναι εντελώς λάθος κατά τη γνώμη μου στην πρώτη κρίση να εξαφανίζεσαι από παντού. Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους Μπάγια μου, γι’ αυτό άσε τα χαζά και επέστρεψε στην εκπομπή!

Τι είπε ο Παπαδάκης για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Στην εκπομπή του πιέστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης να μιλήσει για την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Όλα αυτά μετά τον χαμό που έγινε με το ρεπορτάζ από το Vandas blog του Youweekly.gr!

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος τόνισε:

«Να σας καλημερίσουμε και να σας καλωσορίσουμε. Λείπει η Μπάγια μας. Και εδώ να δώσουμε ορισμένες εξηγήσεις για τα διάφορα που ακούγονται. Καταρχήν είμαστε μια οικογένεια. Που μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, μπορεί και να μην υπάρχουν. Τώρα το τι γράφεται και τι ακούγεται, δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει. Δε μας αφορά όμως.»!

Αυτό για να το λύνουμε το θέμα. Γιατί εμάς μας αρέσει να τα λέμε όλα. Και δεν αφήνουμε άλλους να μιλάνε για μας. Για αυτό αφήνω στην άκρη μικρά η μεγάλα κουτσομπολιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το κοριτσάκι μας είναι σε άδεια. Και της ευχόμαστε όταν ξαναγυρίσει να είναι γερή και δυνατή»!

Και υπογράμμισε: «Η Μπάγια είχε μια φοβερά πετυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και μια φοβερή πίεση όμως. Ο σταθμός την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε άδεια στον Ρογκάκο. Δεν είναι μόνο ο Ρογκάκος. Αν δεν ήταν η Μπάγια δεν θα τα έφερναν βόλτα. Έτσι λοιπόν για λίγες ημέρες, μετά από μια μικρή αδιαθεσία, που συνοδεύεται και από την άδειά της...

Και από την άλλη εβδομάδα πάλι εδώ είμαστε. Πάντως είμαστε μια μικρή και ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμα και αν έχουμε μικρές εντάσεις, εμείς ξέρουμε να τις ξεπερνάμε με τον τρόπο μας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Παπαδάκης: Ήρθε το τέλος για τον παρουσιαστή! Βίντεο από το αντίο του!

Γιώργος Παπαδάκης: Μόλις «έσκασε» η ανοίνωση του ΑΝΤ1!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share