Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έσκασε τώρα! Τα μαζεύει και φεύγει από τον ΣΚΑΙ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έσκασε τώρα! Τα μαζεύει και φεύγει από τον ΣΚΑΙ!
Vanda's Blog 23.07.2019 10:18

Έσκασε τώρα και θα σας μεταφέρουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr! Τα μαζεύει και φεύγει από τον ΣΚΑΙ! Τι συνέβη;

Όπως πρώτη σας είχα αποκαλύψει μέσα από το Vanda's blog η παρουσιάστρια ήταν χάλια ψυχολογικά αφού από τα ψηλά έπεσε στα χαμηλά, δηλαδή από κεντρική ξανά γύρισε ως εξωτερική ρεπόρτερ μετά το κόψιμο του Survivor Πανόραμα.

Μάλιστα, πληροφορίες μου και συγκεκριμένη άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον μου είχε αποκαλύψει πως σκεφτόταν πολύ καιρό τώρα να την "κάνει" από το κανάλι!

Και όπως φαίνεται η στιγμή αυτή ήρθε αφού πριν από λίγα λεπτά πηγή μου μέσα από τον σταθμό του Φαλήρου μου αποκάλυψε πως η Μπάγια μάλλον δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας του...

Κανένας από τους ιθύνοντες δεν της έχει κάνει νύξη για κάποια συζήτηση και ούτε εκείνη όμως έχει διάθεση να μείνει στο κανάλι!

Μάλιστα, άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον μου αποκάλυψε πως έχει έρθει ήδη σε κάποιες συζητήσεις με άλλο κανάλι χωρίς όμως να έχει κλείσει κάτι!

Το θέμα είναι πως το "διαζύγιο" της με το ΣΚΑΙ δεν θα είναι τόσο βελούδινο αφού και από τις δυο πλευρές υπάρχουν παράπονα και θέματα που δεν έχουν συζητηθεί και λυθεί ποτέ...

Θα επανέλθω!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόφαση "βόμβα"! Το νέο της επαγγελματικό βήμα και η επίσημη ανακοίνωση!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πήρε μια απόφαση βόμβα και ξεκινάει από την αρχή! Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα και έκανε την επίσημη ανακοίνωση!

Εκτός ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια; Όλη η αλήθεια!

Όχι, η Μπάγια παρά το γεγονός πως δεν περνάει καθόλου καλά στον ΣΚΑΙ αφού πλέον από θέση παρουσιάστριας πήρε την θέση της ρεπόρτερ και τρέχει κάθε μέρα έξω στο δρόμο, δεν θα φύγει από το κανάλι! (Αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε μάλιστα πως δεν πληρώνεται εκεί γιατί τους έχει παρακαλέσει να την κρατήσουν χωρίς λεφτά)...

Αλλά αποφάσισε να κάνει μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσει κάτι εντελώς δικό της!

Συγκεκριμένα, άνοιξε κανάλι στο Youtube, για να μοιράζεται διάφορα πράγματα με το... κοινό της και το ανακοίνωσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόφαση

Γιώργος Παπαδάκης: To μήνυμα που έστειλε, ενώ η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν στον αέρα της εκπομπής!

Ένα μήνυμα έστειλε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» την ώρα που η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν στον αέρα.

Ωστόσο, οι παρουσιαστές, περίμεναν μέχρι να τελειώσει η σύνδεση για να το αποκαλύψουν.

Ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Τάκης Χατζής ολοκλήρωναν τη ζωντανή σύνδεση με τη Μπάγια Αντωνοπούλου ο Γιώργος Παπαδάκης έστειλε μήνυμα στους παρουσιαστές

Έτσο, όταν η σύνδεση ολοκληρώθηκε , ο Τάκης Χατζής είπε στον αέρα: «Έλαβα μήνυμα από συνάδελφο, θα πω και το όνομά του γιατί… «Καλημέρα! Καλημέρα»! Ο Γιώργος Παπαδάκης». Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη: «Εγώ το ήξερα ότι έχεις θέμα, αλλά δεν με πίστευε ο Καμπουράκης».

ΣΚΑΙ: Η «κατάρα» της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Αυτή η κοπέλα ρε παιδί μου δεν στεριώνει πουθενά!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ τα κάνει μαντάρα και στα «ακραία φαινόμενα»!

Τα “ακραία φαινόμενα” είναι η εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του Σκάι. Η νεαρή δημοσιογράφος μετά το τέλος του survivor πανόραμαβρέθηκε εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε καλά στην πρώτη της ενημερωτική παρουσίαση στο συγκεκριμένο κανάλι και στη συγκεκριμένη εκπομπή των δύο πολύ απαιτητικό δημοσιογράφων!


Συγκεκριμένα, την έβγαλαν σε ζωντανή σύνδεση από τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας που έγινε την Κυριακή και η κοπέλα έλεγε άλλα αντ' λλα! Το ρεπορτάζ της κοπέλας δεν είχε ούτε αρχή ούτε μέση ούτε τέλος! Με αποτέλεσμα και οι δύο παλαίμαχοι δημοσιογράφοι να την εκθέσουν ζωντανά στον αέρα! Μάλιστα ο Τάκης Χατζής είπε στον αέρα της εκπομπής του « Μα τι λέει μωρέ»!

Πάντως η κατάρα της κοπέλας χτύπησε και τα «Ακραία φαινόμενα» στα νούμερα! Έκανε στο δυναμικό κοινό μόλις 8,4 έναντι 26,4 που έκανε το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στην τηλεόραση του Αlpha!

Δεν την βλέπουμε πάντως την Μπάγια Αντωνοπούλου να μακροημερεύει στα «Ακραία Φαινόμενα»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Παπαδάκης: Ζει ξανά τον "εφιάλτη" της Μπάγιας Αντωνοπούλου! Τι συνέβη;

Μπάγια Αντωνοπούλου: Για μπάνιο στην Κόρινθο! Αρετουσάριστο το κορμί της!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share