Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Έφυγε από το ΣΚΑΙ για να πάει στο One και τώρα... την διώχνουν κι από εκεί!

Δύσκολες ώρες ξανά για την παρουσιάστρια!

Αποκλειστικό: Έφυγε από το ΣΚΑΙ για να πάει στο One και τώρα... την διώχνουν κι από εκεί!
Vanda's Blog 15.11.2019 08:31

Έφυγε για από το ΣΚΑΙ για να πάει στο One και τώρα... την διώχνουν κι από εκεί! Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα λεπτά!

Δυστυχώς το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν στεριώνει πουθενά, όπως όλα δείχνουν αλλά... για όλους έχει ο Θεός! Εμένα, τουλάχιστον, εδώ στο Vanda's blog αυτό είναι το μότο μου...

Είχε φύγει κακήν κακώς τότε από τον σταθμό του Φαλήρου και είχε ανοίξει για αρχή ένα κανάλι στο Youtube να έχει να ασχολείται μέχρι που έκλεισε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει πρωινή ζώνη στο κανάλι του, το ΟΝΕ.

Τώρα όμως, μετά τις νέες εξελίξεις και την αγορά της ταινιοθήκης του MEGA ο εφοπλιστής και καναλάρχης έχει μπει σε κλίμα αλλαγών και ανακατατάξεων και όπως μου μετέφεραν οι πηγές μου στα πλάνα του δεν είναι η... Μπάγια Αντωνοπούλου!

Μπάγια Αντωνοπούλου

Όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις που έχει κάνει για το πρόγραμμά του πως θα την απομακρύνει από την πρωινή ζώνη του σταθμού αλλά... δεν ξέρει κιόλας αν θα την αξιοποιήσει κάπου αλλού!

Βλέποντας και κάνοντας! Εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog για να σας αποκαλύψουμε όλα όσα θα συμβούν, όπως πάντα πρώτοι...

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έσκασε τώρα! Τα μαζεύει και φεύγει από τον ΣΚΑΙ!

Έσκασε τώρα και θα σας μεταφέρουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr! Τα μαζεύει και φεύγει από τον ΣΚΑΙ! Τι συνέβη;

Όπως πρώτη σας είχα αποκαλύψει μέσα από το Vanda's blog η παρουσιάστρια ήταν χάλια ψυχολογικά αφού από τα ψηλά έπεσε στα χαμηλά, δηλαδή από κεντρική ξανά γύρισε ως εξωτερική ρεπόρτερ μετά το κόψιμο του Survivor Πανόραμα.

Μάλιστα, πληροφορίες μου και συγκεκριμένη άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον μου είχε αποκαλύψει πως σκεφτόταν πολύ καιρό τώρα να την "κάνει" από το κανάλι!

Και όπως φαίνεται η στιγμή αυτή ήρθε αφού πριν από λίγα λεπτά πηγή μου μέσα από τον σταθμό του Φαλήρου μου αποκάλυψε πως η Μπάγια μάλλον δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας του...

Κανένας από τους ιθύνοντες δεν της έχει κάνει νύξη για κάποια συζήτηση και ούτε εκείνη όμως έχει διάθεση να μείνει στο κανάλι!

Μάλιστα, άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον μου αποκάλυψε πως έχει έρθει ήδη σε κάποιες συζητήσεις με άλλο κανάλι χωρίς όμως να έχει κλείσει κάτι!

Το θέμα είναι πως το "διαζύγιο" της με το ΣΚΑΙ δεν θα είναι τόσο βελούδινο αφού και από τις δυο πλευρές υπάρχουν παράπονα και θέματα που δεν έχουν συζητηθεί και λυθεί ποτέ...

Θα επανέλθω!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό: Το πρόγραμμα που «κλέβει» ο Alpha από τον ΣΚΑΙ! Ξεκινάει... πόλεμος!

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι! Έφυγε ο...

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share