Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε πόλεμο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε πόλεμο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι!
Vanda's Blog 06.12.2019 08:32

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι του ΣΚΑΙ και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό και έκτακτο ρεπορτάζ μέσα από το Youweekly.gr! Ξεκινάει πόλεμος ανάμεσα σε Τατιάνα Στεφανίδου και Ανδρέα Μικρούτσικο;

Το κανάλι του Φαλήρου θέλοντας να ανεβάσει τα νούμερα έχει ξεκινήσει να κάνει αλλαγές στο πρόγραμμα του. Για το λόγο αυτό πήρε την απόφαση να ποντάρει σε ένα ριάλιτι που είχε αφήσει εποχή και οι τηλεθεατές το είχαν "αγκαλιάσει" με την τηλεθέαση του να φτάνει... κορυφή.

Πρόκειται για το Big Brother που ήδη το trailer για τις συμμετοχές προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ. Μπορεί μέχρι αυτό το σημείο όλοι να ξέρετε την είδηση, ωστόσο αυτή που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog πρόκειται ορισμένους να σας... ξαφνιάσει.

Ενώ όλοι γνωρίζαμε πως τον ρόλο του παρουσιαστή θα τον αναλάβει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο τραπέζι τελευταία στιγμή έπεσε το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου! Μάλιστα, εγώ πριν από λίγες ημέρες σας το είχα αποκαλύψει πρώτη μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως πρόκειται να στραφούν σε γυναίκα και να κρατήσουν μόνο την... φωνή του παρουσιαστή!

Όπως φαίνεται έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, καθώς η Τατιάνα Στεφανίδου ήδη ανήκει στο δυναμικό του σταθμού και αν τελικά κλείσει η συμφωνία τόσο με την ίδια, όσο και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όχι μόνο θα έχουμε μια συνάντηση δυο εκρηκτικών χαρακτήρων, αλλά η τηλεθέαση θα φτάσει στο "κόκκινο" αφού και στο παρελθόν που είχαν συνεργαστεί θα μπορούσε κάποιος να πει πως... η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!

Αναμένετε, θα σας ενημερώσω σίγουρα πρώτη για όλες τις εξελίξεις μέσα από το Youweekly.gr και το vanda's blog!

Τατιάνα Στεφανίδου - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την θέση της στον ΣΚΑΙ!

Αποκλειστικό και έκτακτο ρεπορτάζ "φωτιά" έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ραγδαίες οι εξελίξεις με την θέση της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο και τι γίνεται τα τελευταία 24ωρα στο κανάλι του Φαλήρου, όπως ακριβώς με τα μετέφερε πολύ έμπιστη και έγκυρη πηγή μου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες εξελίξεις, θα μάθετε πρώτοι από το Youweekly.gr και το Vanda's blog πως η παρουσιάστρια ενδέχεται να επιστέψει στα παλιά της λημέρια και τι εννοώ με αυτό; Οι ιθύνοντες του καναλιού συζητάνε έντονα να την γυρίσουν σε καθημερινό πρόγραμμα και να την βγάλουν από τα Σαββατοκύριακα!

Τα νούμερα που σημειώνει δυστυχώς δεν ευχαριστούν το κανάλι! Το μεσημέρι του Σαββάτου μάλιστα σημείωσε πολύ χαμηλά ποσοστά....

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 7,0
ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 20,0

STAR: Star System 6.8

Πρεμιέρα Τατιάνα Σεφανίδου: Η αλλαγή στο πλατό και το καλησπέρα στο κοινό της! (Βίντεο)

Σημαντικό όμως είναι, όπως πληροφορήθηκα, ότι αναγνωρίζουν πως ίσως φταίει η αλλαγή της ημέρας και της ώρας κι επειδή πιστεύουν στις δυνατότητες της Τατιάνας θέλουν να την δουν να πιάνει κορυφή!

Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα αλλά οι συζητήσεις είναι έντονες! Όταν μάθω σίγουρα θα μάθετε κι εσείς πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ - "έσκασε" τώρα: Παγώνουν αγαπημένη σειρά!

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Νέες "καμπάνες" για τον Γιώργο Λιάγκα! Η συνάντηση και οι εντάσεις!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share