Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Η μεγάλη επιστροφή του παρουσιαστή 10 χρόνια μετά! Ένα βήμα πριν το μεγάλο "ναι"!

Άλλοι φεύγουν κι αυτός... έρχεται! Το χαρτί για να "αφανίσουν" τον ανταγωνισμό!

ΣΚΑΙ: Η μεγάλη επιστροφή του παρουσιαστή 10 χρόνια μετά! Ένα βήμα πριν το μεγάλο
Vanda's Blog 24.12.2019 07:48

Ρεπορτάζ "φωτιά" έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr όσον αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ! Η μεγάλη επιστροφή του παρουσιαστή ύστερα από 10 χρόνια απουσίας φέρεται να είναι γεγονός αφού βρίσκεται ένα βήμα πριν το μεγάλο "ναι"!

Αναφέρομαι, φυσικά, στον Ανδρέα Μικρούτσικο και θα σας αποκαλύψω όλες τις εξελίξεις στο Vanda's blog!

Πολύ καιρό τώρα γίνεται λόγος για την επιστροφή του στο project "Big Brother" που θα επανέλθει μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου! Πρώτοι εμείς, στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει πως βρισκόταν σε μια "διαμάχη" με την Τατιάνα Στεφανίδου για την θέση αυτή ενώ λίγες ημέρες βέβαια αργότερα μέσα από ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως έγινε πρόταση σε άλλη γνωστή παρουσιάστρια να αναλάβει την κεντρική θέση του προγράμματος!

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ωστόσο, μια είναι η αλήθεια και θα σας την αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Όπως μου μεταφέρθηκε σας το μεταφέρω! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται στην τελική ευθεία για να δώσει τα χέρια με τους υπεύθυνους του σταθμού και να κλείσει το deal!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές προχωρούν πολύ θετικά και από τις δυο πλευρές κι αν η συμφωνία αυτή επαληθευτεί θα έχουμε την μεγαλύτερη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση!

ΣΚΑΙ: Επιστροφή που σπάει κόκαλα! Γυρνάει πίσω μετά από 4 χρόνια αποχής!

Αποκλειστικό βόμβα έσκασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Επιστροφή που πραγματικά σπάει κόκαλα! Γυρνάει στον ΣΚΑΙ μετά από 4 χρόνια αποχής...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάτι που μόλις έμαθα και δεν το έχει γράψει κανείς πουθενά! Ο πιο ιστορικός παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων του MEGA έρχεται ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Είστε έτοιμοι;

Σύμφωνα με την πηγή μου μέσα από το κανάλι το συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου για την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και το μεσημεριανό μαγκαζίνο του σταθμού

O Nίκος Στραβελάκης είχε αποχωρήσει το 2015 από το Mega μετά από 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στο κανάλι και ειδικότερα στα δελτία ειδήσεων αλλά και 15 χρόνια στο τιμόνι της αθλητικής διεύθυνσης του σταθμού, ενώ τους τελευταίους 9 μήνες της θητείας του κατείχε τη θέση του διευθυντή δελτίου ειδήσεων..

ΣΚΑΙ: Επιστροφή που σπάει κόκαλα! Γυρνάει πίσω μετά από 4 χρόνια αποχής!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Μπαίνει τέλος σε πρόγραμμα του σταθμού! Τι λέει η παρουσιάστρια!

ΣΚΑΙ: Πανικός στο κανάλι! Μπήκε «φωτιά» από παρουσιαστή!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share