Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έφυγε από τον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Λιάγκα και πάει στη Σίσσυ Χρηστίδου; Εκρηκτική τηλεοπτική μεταγραφή!

Αδιανόητο! Όλο το ρεπορτάζ!

Έφυγε από τον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Λιάγκα και πάει στη Σίσσυ Χρηστίδου; Εκρηκτική τηλεοπτική μεταγραφή!
Vanda's Blog 20.01.2020 09:17

Εκρηκτική τηλεοπτική μεταγραφή μόλις έσκασε! Έφυγε από τον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Λιάγκα και πάει στη Σίσσυ Χρηστίδου; Το ρεπορτάζ μόλις μου ήρθε και σας έχω λεπτομέρειες!

Οι ανακοινώσεις, αναμένονται μέσα στην ημέρα αλλά ξέρετε πως όλα στην τηλεόραση αλλάζουν... Οπότε τονίζω από τώρα πως κρατάω επιφύλαξη! Σε κάθε περίπτωση, το Vanda's blog δεν μπορούσε να μην γράψει εκτενές ρεπορτάζ για την τηλεοπτική βόμβα που μόλις έσκασε!

Μπορεί να την πολιορκούσε στενά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως τελικά η Ελεάννα Τριφύδου από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τον ΣΚΑΙ, φαίνεται να έκλεισε στο Open tv! Η ίδια, πρόκειται να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς η Σίσσυ την ήθελε οπωσδήποτε!

Γιώργος Λιάγκας: Μετά την Τρυφίδου κι άλλη αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ; Εξελίξεις δίχως τέλος!

Σίγουρα με την πείρα της, αν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι και το τονίζω, θα εκτινάξει την τηλεθέαση του Έλα Χαμογέλα, που είναι ήδη από τις πιο πετυχημένες εκπομπές του Open tv! Εξάλλου η Ελεάννα γνωρίζει καλά τι θέλει ένα πρωινό πρόγραμμα, μιας και ήταν επί σειρά ετών στο τιμόνι του Πρωινού με μεγάλη επιτυχία. Το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση από το κανάλι, η οποία δεν θα αργήσει.... Να σας θυμίσω βέβαια και το όνομα της γυναίκας που ανέλαβε την αρχισυνταξία του Μεσημέρι ΣΚΑΙ...

Γιώργος Λιάγκας: Μετά την Τρυφίδου κι άλλη αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ; Εξελίξεις δίχως τέλος!

Εξελίξεις δίχως τέλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα! Μετά την αποχώρηση της Τρυφίδου θα υπάρξει κι άλλη; Στο Youweekly.gr όλο το έκτακτο ρεπορτάζ!

Να θυμίσω, πριν ξεκινήσω να λέω το οτιδήποτε πως πρώτη εγώ πριν από αρκετό καιρό σας είχα γράψει πως η αρχισυντάκτρια και καλή φίλη του Λιάγκα είχε δηλώσει παραίτηση στο κανάλι! Ωστόσο, κάποιοι βιάστηκαν να διαψεύσουν το ρεπορτάζ μου αλλά... τέλος πάντων!

Όπως διέρρευσε εδώ και κάποιες ώρες, λοιπόν, η Ελεάννα βρίσκεται εκτός αρχισυνταξίας και εκτός καναλιού γενικά! Δεν θα σταθώ σε αυτό όμως γιατί πολλά ακούγονται αλλά εγώ μόνο ξέρω την αλήθεια! Απογοητευμένη εκείνη από τον εαυτό της, απογοητευμένο και το κανάλι από τα νούμερα κάπου ήρθε κι έδεσε όλη αυτή η απογοήτευση και με κοινή απόφαση αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους για το καλό όλων (;) - θα δείξει!

Ωστόσο, άλλο είναι τώρα το φλέγον ζήτημα! Άνθρωπος μέσα από το κανάλι του Φαλήρου μου αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά πως μετά την επιστροφή του Λιάγκα από το "πάγωμα" που επέβαλλε το ΕΣΡ και που θα λάβει χώρα από 21 έως και 24 Ιανουαρίου, θα υπάρξει κι άλλη απώλεια! Πιο φανερή!

Άτομο που βρίσκεται στο πλευρό του, δηλαδή στο πάνελ του για να μην μακρηγορώ θα κλείσει την πόρτα πίσω του, τόσο στην εκπομπή όσο και στον ΣΚΑΙ αλλά... εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε! Κοντοζυγώνει ο καιρός...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: «Η ζωή προχωράει»! Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου από το ΣΚΑΙ!

Γιώργος Λιάγκας: «Τραγωδία» μετά την αποχώρηση της Τρυφίδου! Τα νούμερα τηλεθέασης για «κηδεία» στον ΣΚΑΙ!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share