Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Έσκασε «βόμβα» για τον ΑΝΤ1! Η αλλαγή για το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του Καφέ της Χαράς που φέρνει τα πάνω κάτω!

Αναδιαμορφώνεται όλο το σενάριο; Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

Έσκασε «βόμβα» για τον ΑΝΤ1! Η αλλαγή για το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του Καφέ της Χαράς που φέρνει τα πάνω κάτω!
Vanda's Blog 23.01.2020 08:41

Μια «βόμβα» έσκασε για τον ΑΝΤ1 και το Καφέ της Χαράς. Έρχεται αλλαγή για το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σειράς και θα φέρει τα πάνω κάτω; Σίγουρα θα τα φέρει κι έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vandas blog.

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη - μαζί βέβαια με το Κωνσταντίνου και Ελένης - επέστρεψε ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και σημειώνει ξανά τεράστια επιτυχία.

Οι τηλεθεατές το «αγκάλιασαν» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αφού στην τηλεθέαση σημείωσε πάνω από 40% και πήρε «φωτιά» το κανάλι. Ο Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια αλλά και... εχθροί της ελληνικής τηλεόραση.

Η Ρένα Λουϊζίδου ωστόσο, που υποδύεται την «Πρωτευουσιάνα» είχε αρχικά συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε 5 επεισόδια και στη συνέχεια τον κεντρικό ρόλο να έχει η Ζέτα Δούκα η οποία θα εισβάλει στο χωριό. Εδώ όμως έχουμε μια... ανατροπή όπως φαίνεται της τελευταίας στιγμής!

Οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει τον ρόλο της Χαράς Χάσκα και θέλουν να την δουν περισσότερο στην σειρά από τα 5 ήδη γυρισμένα επεισόδια.

Ποια η αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Καφέ της Χαράς

Για το λόγο αυτό όπως με πληροφόρησαν και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vandas blog του Youweekly.gr με κάθε επιφύλαξη, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά σκέφτονται να αναδιαμορφώσουν λίγο την σειρά και να προσπαθήσουν να βάλουν κάποιες περισσότερες σκηνές με την Ρένια Λουϊζίδου, η οποία σύμφωνα με το σενάριο αποχωρεί στο 6 επεισόδιο.

Η ηθοποιός από την μεριά της φαίνεται να είναι θετική σε μια τέτοια πρόταση, καθώς έχει αποδεσμευτεί εδώ και καιρό από τον ALPHA όπου πρωταγωνιστούσε στο «Σοϊ σου».

Για όποια τελική απόφαση θα σας ενημερώσω άμεσα!

Πριν φύγετε δείτε και την συνέντευξη του Βασίλης Χαλακατεβάκης, του «Φούρναρη» στο Καφέ της Χαράς ο οποίο σε συνέντευξη του στο Youweeky συγκλόνισε με την εξομολόγηση του. Μίλησε για την δύσκολη μάχη που έδωσε δυο φορές με τον καρκίνο και πως τα κατάφερε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Νέα δεδομένα για την σειρά! Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Καφέ της Χαράς: Νέα «εισβολή» στη σειρά! Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα «φάει» τον Παπά… λάχανο!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share