Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ALPHA: Έκτακτη συνάντηση για την Ελένη Μενεγάκη! Τι συμβαίνει στο κανάλι;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μόλις "έσκασε"

ALPHA: Έκτακτη συνάντηση για την Ελένη Μενεγάκη! Τι συμβαίνει στο κανάλι;
Vanda's Blog 24.01.2020 07:51

Έκτακτη συνάντηση θα κάνουν οι ιθύνοντες του ALPHA, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μόλις ήρθαν στο Youweekly.gr! Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στο κανάλι; Φυσικά και είναι αιτία η... Ελένη Μενεγάκη!

Μόλις πριν από λίγες ώρες "έσκασε" είδηση "βόμβα" πως η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και επί χρόνια παρουσιάστρια του συγκεκριμένου σταθμού αποφάσισε πριν τα Χριστούγεννα, μάλιστα, πως η συνεργασία της με το κανάλι θα λήξει και το συμβόλαιό της δεν θα ανανεωθεί!

Ενώ όλοι περιμέναμε πως θα γίνει ένα meeting λίγο μετά το Πάσχα για να επανεξεταστούν οι όροι στο συμβόλαιό της και να δουν που θα καταλήξει όλο αυτό, έρχεται η είδηση αυτή και ανατρέπει κάθε πληροφορία! Φυσικά, εφόσον διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός το πρώτο που έκανα ήταν να έρθω σε επαφή με τις πηγές μου από τον ALPHA και μου αποκάλυψαν πως σήμερα θα καλεστεί έκτακτη συνάντηση για να ανακαλύψουν αν όντως η Ελένη μίλησε σε κάποιον από όλους μέσα στον σταθμό για την απόφασή της αυτή, γιατί έτσι διαδόθηκε πως η παρουσιάστρια είπε σε άτομο του σταθμού εμπιστευτικά ότι δεν έχει σκοπό να μείνει αλλά εκείνος το θεώρησε πλάκα...

Η συνάντηση έχει δρομολογηθεί για το απόγευμα! Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Ελένη Μενεγάκη - έκτακτο: Η απόφαση του ALPHA! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη; Μέσα από ένα έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω την απόφαση του ALPHA!

Πριν από λίγα λεπτά οι πληροφορίες αυτές ήρθαν σε μένα και θα σας τις μεταφέρω όλες αναλυτικά μέσα από το Vanda's blog! Δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού... ακόμα!

Όπως όλοι γνωρίζουμε το πενταετές συμβόλαιο της λαμπερής παρουσιάστριας με το κανάλι της Κηφισιάς λήγει τον προσεχή Ιούνιο του 2020 και έχει δημιουργηθεί ένας πανικός γύρω από αυτό!

Ελένη Μενεγάκη συμβόλαιο ALPHA

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλη την αλήθεια για να σταματήσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας...

Το κανάλι ALPHA, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου, πήρε την απόφαση να επανεξετάσει και να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό της από την αρχή, από μηδενική φάση, λίγο μετά το Πάσχα για να παρθεί η απόφαση για το αν θα μείνει ή θα λήξει η συνεργασία τους...

Ελένη Μενεγάκη: Τα μεγάλα «αγκάθια» στο χρυσό της συμβόλαιο!

Σύμφωνα, επίσης, με τις ίδιες πηγές η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει σαν να μην υπήρχε ποτέ πριν συνεργασία! Δηλαδή θα επαναπροσδιοριστεί εννοείται ο μισθός της παρουσιάστριας, ο οποίος αγγίζει ένα πολύ υψηλό ποσό μέχρι και σήμερα. Μετά θα επεξεργαστούν εξαρχής το concept, η συχνότητα και η ζώνη!

Γενικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, θα είναι κρίσιμη η περίοδος μετά το Πάσχα για την λαμπερή Ελένη γιατί οι ιθύνοντες του ALPHA δεν έχουν σκοπό να κάνουν.. εκπτώσεις και να χαρίσουν τίποτα αυτή τη φορά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει στον ALPHA; Η αλήθεια μόλις ήρθε στο φως!

Ελένη Μενεγάκη: Κυκλοφορούσε φορώντας παλτό 308 ευρώ με κίτρινες λεπτομέρειες! Τώρα είναι σε προσφορά και κάνει 246!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share