Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Τέλος οι φημολογίες για τον ALPHA - Κόβεται η εκπομπή

Όλες οι εξελίξεις!

Τέλος οι φημολογίες για τον ALPHA - Κόβεται η εκπομπή
Vanda's Blog 15.02.2020 08:29

Κόβεται οριστικά εκπομπή του ALPHA TV μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν. Το κανάλι μετά τις συζητήσεις που πραγματοποίησε, πήρε την απόφαση να την κόψει και δεν υπάρχει γυρισμός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vandas blog του Youweekly.gr οι φημολογίες επιβεβαιώνονται.

Οι ιθύνοντες του σταθμού πόνταραν πολλά στον συγκεκριμένο παρουσιαστή, ο οποίος κουβαλά πίσω του χρόνια καριέρας και η επιτυχία είναι δεδομένη, ωστόσο η εκπομπή δεν έφερε τα απαιτούμενα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι. Τα νούμερα που σημείωνε ήταν μονοψήφια με λίγες ημέρες να έκανε διψήφια, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Ο ALPHA ειδικά μετά την αλλαγή της διοίκησης από τον Δημήτρη Κοντομηνά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, αποφάσισε να επανεξετάσει συμβόλαια, πρόσωπα και καταστάσεις. Στις ανακατατάξεις λοιπόν αυτές εντάσσει και αυτή την συγκεκριμένη εκπομπή.

Οι ιθύνοντες θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα της νέας σεζόν εκπομπές που θα τους φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, με σκοπό να φτάσουν τα ανταγωνιστικά κανάλια που φέρνουν νέες σειρές και τηλεπαιχνίδια στη ροή τους.

Ποια εκπομπή κόβεται από τον ALPHA;

Για το λόγο αυτό πήραν την οριστική απόφαση να μπει τέλος στην εκπομπή «Divided» του Φώτη Σεργουλόπουλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου μετέφεραν και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vandas blog του Youweekly.gr τα γυρίσματα τελείωσαν και δεν θα συνεχιστούν.Το παιχνίδι γνώσεων δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όλη την σεζόν.

ALPHA divided Φώτης Σεργουλόπουλος

Μπορεί η εκπομπή του να κόβεται, ωστόσο ο ALPHA είναι ευχαριστημένος από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον αξιοποιήσει με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Η αξιοποίηση του Σεργουλόπουλο είναι απλά ένα χαρτί που έχει πέσει στο τραπέζι.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA είναι σίγουρο ότι θα ενημερωθείτε πρώτοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν πήγε στην κοπή της πίτας στον ALPHA - Τι έπαθε το παιδί της

"Κηδεία" για τα νούμερα πασίγνωστου παρουσιαστή στον ALPHA - Έκανε 7%

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share