Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 - Η αλήθεια για την παρουσιάστρια

Τα σχέδια του καναλιού για την Μαρία!

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 - Η αλήθεια για την παρουσιάστρια
Vanda's Blog 19.02.2020 08:15

Όλο το ρεπορτάζ για την Μαρία Μπεκατώρου και τον ΑΝΤ1! Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και ποια η αλήθεια για το μέλλον της στο κανάλι; Το Vanda's blog κάνει την αποκάλυψη τώρα! Οι εξελίξεις στο Μαρούσι τρέχουν και είναι ραγδαίες.

Είναι γεγονός πως στον ΑΝΤ1 μετά τον Φλεβάρη πάντα ξεκινά η περίοδος συζητήσεων για τους παρουσιαστές. Το κανάλι θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και έχουμε ρεπορτάζ - βόμβα για την Μαρία Μπεκατώρου. Αναμφίβολα είναι από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού και δεν θέλει με τίποτα να την χάσει.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του Vanda's blog το Still Standing αλλά και η παρουσιάστρια, συνεχίζουν κανονικά στο κανάλι. Η γλυκιά Μαρία έχει φέρει χαμόγελα στο Μαρούσι τόσο με το τηλεπαιχνίδι, όσο και με το yfsf. Ο ΑΝΤ1, αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό της και η ίδια δεν κρύβει την χαρά της

Ποια άλλα προγράμματα συνεχίζουν στον ΑΝΤ1 εκτός από την Μαρία Μπεκατώρου

Στο ίδιο μοτίβο είναι και το Καφέ της Χαράς, όπως πρώτα εδώ σας είχαμε γράψει, μαζί με την ημερομηνία που τελειώνει, αλλά και οι Άγριες Μέλισσες. Το Ρουκ Ζουκ επίσης συνεχίζει, όπως και το Πέτα την Φριτέζα. Για τα υπόλοιπα προγράμματα αναμένονται ανακοινώσεις και αποφάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΝΤ1 δεν θα αφήσει χρόνο να πάει χαμένο, ούτε δυνατά πρόσωπα από το κανάλι να φύγουν και να πάνε (όπως είναι πιθανό) απέναντι μιας και έχει δείξει πως δεν αφήνει περιθώρια στον ανταγωνισμό. Εννοείται πως για ό,τι νεότερο θα επανέλθω!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Μπεκατώρου: Μιλάει για τις οικονομικές απολαβές και δηλώνει - "Ποτέ δεν με απασχόλησε τι χρήματα έπαιρναν οι άλλοι"

Βίντεο από τον ΑΝΤ1 - Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι

Share