Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το Έρωτας Μετά φεύγει από τον Alpha tv αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει

Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό!

Το Έρωτας Μετά φεύγει από τον Alpha tv αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει
Vanda's Blog 07.03.2020 08:43

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στον Alpha tv, αφού το Έρωτας Μετά φεύγει αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει! Φυσικά, έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr. Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για την ηθοποιό, η οποία φέτος έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Τι κι αν η σειρά δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση στους πίνακες τηλεθέασης, οι κριτικές κοινού και ειδικών για την Βάσω Λασκαράκη ήταν αν μη τι άλλο αποθεωτικές, αφού ήταν η πρώτη φορά που θα έκανε δράμα στην τηλεόραση. Για να είμαι βέβαια ακριβής, το Έρωτας Μετά είναι ερωτικό θρίλερ, αλλά απέχει πολύ από τις κωμικές σειρές στις οποίες την είχαμε γνωρίσει.

Έτσι λοιπόν, μπορεί να μην υπάρχει περιθώριο ώστε να συνεχίσει η σειρά στον Alpha tv, αλλά στο κανάλι θέλουν οπωσδήποτε την Βάσω και του χρόνου. Βλέπετε είναι αρκετά ευχαριστημένοι μαζί της και μάλιστα αυτή τη περίοδο ήδη αναζητούν πού θα την αξιοποιήσουν.... Μην σας φαίνεται νωρίς, γιατί το Έρωτας Μετά πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, όπως και η σεζόν!

Τι θα κάνει η Βάσω Λασκαράκη στον Alpha tv μετά το Έρωτας Μετά

Μετά το Πάσχα λοιπόν ξεκινούν οι συζητήσεις από όλα τα κανάλια, με τα πρόσωπα που θέλουν να έχουν στο δυναμικό τους και την επόμενη χρονιά. Η Βάσω Λασκαράκη είναι ένα από αυτά και στον Alpha tv σκέφτονται σοβαρά να τις δώσουν και του χρόνου πρωταγωνιστικό ρόλο σε αντίστοιχο πρόγραμμα, μιας και τα πήγε πολύ καλά. Και τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά βαίνουν πολύ καλώς λοιπόν, μιας και ποιος μπορεί να ξεχάσει τις grande φωτογραφίες με τον σύζυγό της από την Σουηδία - δείτε τους εδώ με σχεδόν ασορτί μπουφάν.

Αν θέλετε την γνώμη μου της αξίζει γιατί δουλεύει πολύ και στο παρελθόν δεν της ήρθαν και όλα άκρως δεξιά... Αυτά από εμένα για σήμερα, για ότι νεότερο θα επανέλθω!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βόμβα μεγατόνων στον Alpha! Ποια σειρά κόβεται - Ποια παίρνει την θέση της

Βάσω Λασκαράκη: Η «Άννα» από το Έρωτας Μετά θα γίνει δολοφόνος

Share