Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ANT1 - έκτακτο: Η εκπομπή φεύγει ο παρουσιαστής μένει

Μόνο εδώ

ANT1 - έκτακτο: Η εκπομπή φεύγει ο παρουσιαστής μένει
Vanda's Blog 18.03.2020 08:05
Από Youweekly Team

Ένα έκτακτο αποκλειστικό σας έχω για σήμερα και θα σας το αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Αφορά τον ΑΝΤ1 και έναν αγαπημένο παρουσιαστή του σταθμού. Συγκεκριμένα, η εκπομπή του φεύγει από το κανάλι, ωστόσο, ο ίδιος μένει.

Το τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε περισσότερο μέσα από το πρόγραμμα που παρουσιάζει, αφού είναι ακριβώς «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του. Στο κανάλι τα νούμερα που σημειώνει χτυπούν κόκκινο στο καμπανάκι της AGB. Ενώ, στα social media αποσπάσματα από την εκπομπή του γίνονται αμέσως viral.

Εγώ λοιπόν στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω όλο το παρασκήνιο για το τηλεοπτικό του μέλλον. Γιατί όπως είπα παραπάνω, μπορεί στην εκπομπή του να μπαίνει τέλος, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα του και να του δώσει ένα νέο project.

Ποιος παρουσιαστής μένει στον ΑΝΤ1, ενώ η εκπομπή του φεύγει;

Πρόκειται λοιπόν για τον Σάββα Πούμπουρα που φέτος βλέπουμε να παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία το «Best Friend's fear» κάθε Παρασκευή βράδυ στον ΑΝΤ1, μετά το «Καφέ της Χαράς». Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και πολύ καιρό, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σύντομα, αφού δεν μπορεί να συνεχιστεί μιας και από την στιγμή που προβάλλεται στο κανάλι, οι φάρσες δεν μπορούν να γίνουν, αφού όλοι θα τον υποψιάζονται.

ANT1 Best Friends Fear Σάββας Πούμπουρας

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr ο ΑΝΤ1 κρατάει στην ομάδα του τον Σάββα Πούμπουρα μιας και θέλει να τον αξιοποιήσει σε κάτι καινούργιο. Όπως έμαθα, το νέο project θα έχει πάνω κάτω το ίδιο ύφος με το «Best Friend's fear», καθώς όπως φαίνεται βρήκε την κλίση του σε αυτό.

Θα επανέλθω αναλυτικά με όλες τις λεπτομέρειες για το νέο του project, σίγουρα και το ξέρετε, στο Vanda's blog του Youweekly.gr,

Ωστόσο, να σας θυμίσω ακόμη ένα αποκλειστικό για τον ΑΝΤ1. Οι ιθύνοντες πήραν απόφαση να χαράξουν οριστικό τέλος σε μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και το κοινό σίγουρα θα δυσαρεστηθεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέλος το Καφέ της Χαρας από τον ΑΝΤ1 - Παγώνουν τα γυρίσματα

Κατεβάζει ρολά το Πρωινό στον ΑΝΤ1

Share