Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό - σοκ: Ηθοποιός από το Τατουάζ μπαίνει στις 8 Λέξεις

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Αποκλειστικό - σοκ: Ηθοποιός από το Τατουάζ μπαίνει στις 8 Λέξεις
Vanda's Blog 09.04.2020 06:43

Δεν φαντάζεστε τι σας έχω, τι σας έχω! Σήμερα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας μεταφέρω ένα αποκλειστικό που... θα σας σοκάρει σίγουρα αφού στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις, μπαίνει νέος ηθοποιός που... ήταν παλιά στο Τατουάζ.

Μπορεί τα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις να έχουν παγώσει μέχρι στιγμής λόγω των εξελίξεων με την φονική πανδημία του κορωνοϊού, όμως ο Ανδρέας Γεωργίου έχει όλο το χρόνο να προετοιμαστεί για να επανέλθει... δυναμικά! Πριν σας αποκαλύψω όμως το πρόσωπο που θα μπει στη σειρά και θα φέρει ανατροπές θα σας πως πότε θα ξεκινήσει ξανά επιτέλους να προβάλλεται στον ΣΚΑΙ. Όλα τα ξέρω, αφού με ξέρετε.

Πότε θα ξεκινήσει ξανά στον ΣΚΑΙ το 8 Λέξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από έμπιστη πηγή και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, η σειρά 8 Λέξεις ενδέχεται – μέχρι τα τώρα δεδομένα – να ξεκινήσει να προβάλλεται ξανά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ προς το τέλος του Απριλίου. Βλέπετε οι ιθύνοντες μπορεί να διέκοψαν για λίγο τις προβολές αλλά έχουν κρατήσει κάποια επεισόδια στην βιβλιοθήκη τους έτσι ώστε να κερδίσουν χρόνο για να ξεκινήσουν να γυρίσματα, όταν το επιτρέπουν τα μέτρα της κυβέρνησης φυσικά.

Και τώρα είστε έτοιμοι; Πάμε στο θέμα μας...

Ποιος είναι ο ηθοποιός του Τατουάζ που θα μπει στις 8 Λέξεις

Είναι άντρας και... θα φέρει τα πάνω κάτω! Είναι η τρίτη χρονιά που το συγκεκριμένο πρόσωπο θα συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου, αφού τον είδαμε και στο Μπρούσκο αλλά και στο Τατουάζ.

Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο Νίκο Πολυδερόπουλο. Στο Μπρούσκο έκανε τον “Μύρο” ενώ στο Τατουάζ ήταν ο δυναμικός “Ορφέας”. Τώρα άραγε στις 8 Λέξεις ποιον θα κάνει; Θα μάθω... κι όταν μάθω θα σας τα πω όλα, πρώτη όπως πάντα, στο Vanda's blog του Youweekly.gr.

Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες ώρες ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία που τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε! Δείτε την εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λουτρό αίματος στις 8 Λέξεις – Μιλτιάδης και Βίκυ χαροπαλεύουν

8 Λέξεις: Η Τζουλιάνα δραπετεύει και επιστρέφει στη Ναυσικά!

Share