Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Πήρε το μεγάλο "ναι" για την επόμενη σεζόν

Μόλις έγινε γνωστό!

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Πήρε το μεγάλο
Vanda's Blog 27.05.2020 08:52

Ευχάριστα είναι τα νέα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ καθώς έδωσαν το πράσινο φως και το μεγάλο "ναι" για την επόμενη σεζόν σε έναν πολύ αγαπημένο παρουσιαστή σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Όπως είναι ήδη γνωστό οι τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται σε αναβρασμό προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα δυνατό πρόγραμμα για την χρονιά που πλησιάζει με ταχύτητες φωτός.

Ποιος πήρε το μεγάλο "ναι" από τον ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν

Στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, λοιπόν, με σιγουριά θα είναι την επόμενη χρονιά και ο Τάσος Τρύφωνος με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι "Ο πιο Αδύναμος Κρίκος".

Τάσος Τρύφωνος ΣΚΑΙ επόμενη σεζόν ο πιο αδύναμος κρίκος

Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι ο παρουσιαστής είχε μια αξιόλογη συνεργασία με τον σταθμό του Φαλήρου και παρά το γεγονός πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν έφτασαν στο επίπεδο που είχαν όλοι φανταστεί όταν έδιναν τα χέρια και ξεκινήσουν την συνεργασία αυτή, ήταν πολύ υψηλά σε σύγκριση με άλλα τηλεπαιχνίδια του σταθμού.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε πριν λίγο καιρό μια φωτογραφία που βγήκε στην φόρα από το παρελθόν του Τάσου Τρύφωνος! Συζητήθηκε αρκετά σε όλες τις εκπομπές! Δείτε την εδώ!

Η ανακοίνωση του Τάσου Τρύφωνος για τον "Πιο αδύναμο κρίκο"

Μπορεί τα γυρίσματα του παιχνιδιού "Ο πιο Αδύναμος Κρίκος" να είχαν παγώσει λόγω πανδημίας, όμως, πριν από λίγες ημέρες ο Τάσος Τρύφωνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως ξεκινάνε ξανά.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

undefined

Τάσος Τρύφωνος Αδύναμος Κρίκος ΣΚΑΙ

Τάσος Τρύφωνος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΑΝΤ1: Τέλος για αγαπημένη σειρά!

«Βόμβα» από τον Alphatv - Τέλος για αγαπημένη σειρά

Share