Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δυσάρεστες εξελίξεις για το Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Μόλις έγινε γνωστό

Δυσάρεστες εξελίξεις για το Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι
Vanda's Blog 19.06.2020 07:12

Ανατροπές και εκπλήξεις κάθε λίγο και λιγάκι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Δυστυχώς, σήμερα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις όσον αφορά το Καλό Μεσημεράκι και τον αγαπημένο μας παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και όλα τα κανάλια ετοιμάζονται να κάνουν αλλαγές για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό! Ένα από αυτά είναι και ο ΣΚΑΙ. Μέχρι στιγμής το πλάνο για το Νίκο Μουτσινά συγκεκριμένα ήταν απλά κάποιες μικρές αλλαγές στην ομάδα του πίσω από τις κάμερες, κάποιες προσθέσεις θα λέγαμε καλύτερα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, πριν από λίγο έμαθα και κάτι άλλο.

Ποιες οι δυσάρεστες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, "Καλό Μεσημεράκι"

Όπως μου μετέφερε πηγή μου, εκτός από τον συνεργάτη που θα χάσει - δείτε εδώ ποιος φεύγει - ο Νίκος Μουτσινάς ενδέχεται να μείνει και χωρίς πλατό αφού το Mega που βρίσκεται σε αναζήτηση στούντιο για να στεγάσει τις ψυχαγωγικές του εκπομπές φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να νοικιάσει τις εγκαταστάσεις των στούντιο Άλφα όπου και γυρίζεται η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Άσχημα νέα για το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Να τονίσω, βέβαια, πως τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά.

Νίκος Μουτσινάς: Οι τελευταίες αποφάσεις του ΣΚΑΙ για το Καλό Μεσημεράκι και την επόμενη χρονιά

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ωστόσο η πτώση που έχει αρχίσει να σημειώνεται στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, δείτε εδώ τα χειρότερα που έκανε την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται να έβαλε τους ιθύνοντες σε σκέψη και πήραν κάποιες αποφάσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το Καλό Μεσημεράκι είναι μια από τις πιο δυνατές εκπομπές που τρέχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση αφού έχει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λείπει από το κοινό την τελευταία περίοδο, το γέλιο. Παρά το γεγονός αυτό η πτώση που σημειώνει στα ποσοστά που καταγράφει η AGB είναι αρκετά μεγάλη αφού πλέον αντί για 20αρια και που έκανε έχει πέσει μέχρι και στο 13%. Βλέποντας αυτά, λοιπόν, οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να προβούν σε κάποιες αλλαγές και το ποιες είναι αυτές οι αλλαγές θα σας το μεταφέρω εγώ, σήμερα, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Οι αποφάσεις του ΣΚΑΙ για το Καλό Μεσημεράκι με το Νίκο Μουτσινά

Αρχικά, εννοείται πως ο παρουσιαστής έχει ήδη ανανεώσει με τον τηλεοπτικό σταθμό για την επόμενη σεζόν κι εννοείται πως η ζώνη του είναι η μεσημεριανή και δεν αλλάζει. Κατά δεύτερον, εννοείται πως στο πλευρό του θα παραμείνει η αγαπημένη Ματίνα Νικολάου αλλά και το συγκρότημα Alcatrash.

Αλλαγές στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΙ

Τώρα αυτό που θα αλλάξει με βάση τα έως τώρα δεδομένα, είναι κάποια άτομα από την ομάδα του πίσω από τις κάμερες, θα προστεθούν δηλαδή περισσότερα πρόσωπα στο δυναμικό της εκπομπής γιατί θα προστεθούν και περισσότερες στήλες. Επειδή έχουν δει στα τέταρτα της τηλεθέασης πως εκεί που φτάνει στα ύψη το Καλό Μεσημεράκι, είναι η ώρα της Χρυσής Τηλεόρασης, ενδέχεται να επεκτείνουν λίγο την διάρκεια της στήλης αυτής ή να προσθέσουν μια παρόμοια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μην προβούν σε αλλαγές αφού θέλουν να προλάβουν τα... χειρότερα.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσω πως αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες πως οι ατάκες που λέει ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής γράφονται από έναν πασίγνωστο ηθοποιό που έπαιζε μάλιστα και στην σειρά "Κάτω Παρτάλι"! Τέλειο; Δείτε εδώ ποιος είναι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Χωρίς ενδοιασμούς έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ξεφούσκωσε» ο Νίκος Μουτσινάς - Η ψυχολογία στα τάρταρα

Share