Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτή είναι η απόφαση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

Μόλις έγινε γνωστό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Αυτή είναι η απόφαση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη
Vanda's Blog 22.06.2020 07:11

Πέντε ολόκληρα χρόνια κρατάει αυτή η... κολόνια με την Ζήνα Κουτσελίνη και το STAR. Φέτος, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους το κανάλι της Κηφισιάς φαίνεται να πήρε μια πολύ σωστή απόφαση όσον αφορά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού όσον αφορά την μεσημεριανή ζώνη και με βάση τα ποσοστά που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB ο ανταγωνισμός απέναντί της αιμορραγεί κανονικότατα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη φτάνει το 19% ενώ οι απέναντι μετά βίας το... 10!

Ποια η απόφαση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη STAR ανανέωση συμβολαίου

Το κανάλι του STAR, λοιπόν, δεν είχε να σκεφτεί πολλά πράγματα για την συγκεκριμένη παρουσιάστρια και την εκπομπή της "Αλήθειες με την Ζήνα" και η απόφαση του να υπογράψουν για 6 συνεχόμενη χρονιά ήταν αναμενόμενη. Όπως μου ανέφερε η πηγή μου χαρακτηριστικά το συμβόλαιο είναι μονοετές και η επίσημη ανακοίνωση δεν θα αργήσει καθόλου να έρθει από το κανάλι.

Από την άλλη μην ξεχνάμε πως σε όλα τα κανάλια επικρατεί μια αναμπουμπούλα για το τι θα συμβεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και η αλήθεια είναι πως με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες τα πράγματα είναι λίγο δυσάρεστα για το Νίκο Μουτσινά και την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι". Δείτε εδώ όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε δημόσια πρόταση στον Διονύση Πρώιο

Ζήνα Κουτσελίνη: Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε την Ελένη - «Αν επιλέγει να φύγει σημαίνει πως...»

Share