Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξελίξεις με την Αντελίνα Βαρθακούρη στον ALPHA

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μόλις το μάθαμε

Εξελίξεις με την Αντελίνα Βαρθακούρη στον ALPHA
Vanda's Blog 25.06.2020 07:14

Μόλις πριν από λίγα λεπτά μου μετέφερε πηγή μου πως υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA που αφορούν άμεσα την Αντελίνα Βαρθακούρη και τη νέα της εκπομπή, Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι, και θα σας τις μεταφέρω στο Vanda's blog του Youweekly,gr, πρώτη όπως πάντα!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε την πρεμιέρα της στον σταθμό 1 Ιουνίου και τα πράγματα με την τηλεθέαση είναι εμφανέστατο πως δεν τσουλάνε καλά - δείτε εδώ πόσο έκανε εχθές 24/6. Οι ιθύνοντες του σταθμού παρά το γεγονός πως πίστεψαν πολύ εξ'αρχής σε αυτό το πρόσωπο δεν μπορούν να βλέπουν άλλο την απογευματινή ζώνη να... καταρρέει κι αποφάσισαν πως πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση.

Τι συμβαίνει στον ALPHA με την Αντελίνα Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη ραντεβού με τον ALPHA

Να τονίσω πως ο σταθμός πιστεύει πολύ το συγκεκριμένο πρόσωπο και όπως μου μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά "τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν πως φταίει το project". Γι αυτό τον λόγο, λοιπόν, όπως μου αποκαλύφθηκε σε λίγες ημέρες θα υπάρξει ένα ραντεβού της Αντελίνας με τους ιθύνοντες του σταθμού στο οποίο θα αναλυθεί το τηλεοπτικό της μέλλον. Δεν θέλουν να την πετάξουν εκτός, σίγουρα, αλλά η εκπομπή Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι 99% θα ρίξει τίτλους τέλους.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού για το οποίο δεν έχει οριστεί ακόμα ημέρα και ώρα θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε νέο project η Αντελίνα όχι όμως σε ρόλο παρουσιάστριας. Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω όπως πάντα πρώτη στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βούρκωσε στην εκπομπή της η Αντελίνα Βαρθακούρη - Τα λόγια που την συγκίνησαν

«Έκλεισε» με τον ALPHAtv πρόσωπο από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Share