Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκάλυψη! Τι ψιθύρισε ο Άγγελος Λάτσιος στο αυτί της Ελένης Μενεγάκη όταν αγκαλιάστηκαν μπροστά στις κάμερες

Και δεν ήταν "Σ'αγαπώ"...

Αποκάλυψη! Τι ψιθύρισε ο Άγγελος Λάτσιος στο αυτί της Ελένης Μενεγάκη όταν αγκαλιάστηκαν μπροστά στις κάμερες
Vanda's Blog 04.07.2020 10:09

Στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη μας χάρισε την πιο όμορφη στιγμή, ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να αγκαλιάζει και να φιλάει τον μεγάλο της γιο, Άγγελο Λάτσιο αλλά και τις τρεις πανέμορφες κορούλες της. Σήμερα, όμως, μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάτι που κανείς δεν γνωρίζει. Ο Άγγελος την ώρα που αγκάλιασε την μητέρα του της ψιθύρισε κάτι στο αυτί και... εγώ ξέρω τι!

Φορτισμένες ήταν οι τελευταίες ώρες της Ελένης στην ελληνική τηλεόραση κι ακόμα πιο φορτισμένες ήταν αυτές που δεν είδαμε, αυτές που συνέβησαν πίσω από την κάμερα. Η παρουσιάστρια μετά από 30 χρόνια πορείας στον χώρο της τηλεόρασης συνειδητά αποφάσισε στο αντίο της προς τους τηλεθεατές να μοιραστεί κάποιες τρυφερές στιγμές με την οικογένειά της.

Τι ψιθύρισε ο Άγγελος Λάτσιος στο αυτί της Ελένης Μενεγάκη

Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν την συγκεκριμένη στιγμή στο πλευρό της Ελένης, συνεργάτες όλων αυτών των χρόνων πίσω και μπροστά από τις κάμερες αλλά και καλεσμένοι και φίλοι που είχαν εμφανιστεί στις εκπομπές της. Μεταξύ αυτών, λοιπόν, βρέθηκε και η πηγή μου η οποία μου αποκάλυψε πως την τρυφερή στιγμή ο Άγγελος αγκάλιασε την μητέρα του της ψιθύρισε στο αυτί "Για πάντα δίπλα σου".

Τι ψιθύρισε ο Άγγελος Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη την τελευταία της ημέρα στον ALPHA

Τα παιδιά της Ελένης είναι η δύναμή της. Είναι μια αχώριστη και πολύ δεμένη οικογένεια...

Μετά, λοιπόν, το τέλος της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης οι καθημερινές της αναρτήσεις στο instagram έχουν πάρει φωτιά. Σήμερα, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία από τον κήπο της με ένα μήνυμα όλο νόημα για την αποχώρησή της από το κανάλι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό είναι το σκάφος των 100.000 ευρώ της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Το νέο επαγγελματικό "άνοιγμα" της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Η φωτογραφία που πρόδωσε το μυστικό

Share