Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οριστικό τέλος για το Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι - Η μεγάλη απόφαση του ALPHA

Αποκλειστικό! Πότε ρίχνει αυλαία, τι θα συμβεί με την Αντελίβα Βαρθακούρη

Οριστικό τέλος για το Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι - Η μεγάλη απόφαση του ALPHA
Vanda's Blog 06.07.2020 08:22

Δυστυχώς, μια δυσάρεστη είδηση θα σας μεταφέρω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr αφού σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες το οριστικό τέλος της εκπομπής Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι έρχεται! Ο ALPHA έχει πάρει την απόφαση να πει αντίο στο project για πάντα. Τι θα συμβεί, όμως, με την Αντελίνα; Πάμε να λύσουμε μια μια τις απορίες.

Ο ALPHA στοιχημάτισε πάνω στην Αντελίνα Βαρθακούρη λόγω του ντόρου που έγινε γύρω από το όνομά της κατά την συμμετοχή της στους Globetrotters αλλά τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν μέχρι στιγμής τα μηχανάκια της AGB με δυσκολία φτάνουν το 8% κάποιες φορές.

Πότε έρχεται το οριστικό τέλος για το Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι στον ALPHA

οριστικός τέλος από τον ALPHA η αντελίνα Βαρθακούρη

Αυτό, λοιπόν, ήταν αρκετό για να κάνει τους ιθύνοντες του ALPHA να αποφασίσουν να πετάξουν από το πρόγραμμα της νέας σεζόν το Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής αυτής θα προβληθεί στις 27 Ιουλίου και μετά η Αντελίνα Βαρθακούρη θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project όχι όμως σε θέση παρουσιάστριας αλλά... στην δεύτερη γραμμή.

Παρά το γεγονός πως η Αντελίνα είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να σταθούν σαν πρώτο βιολί. Το που ακριβώς θα τοποθετηθεί το χαμογελαστό αυτό κορίτσι παραμένει άγνωστο αλλά... όταν το μάθω θα σας το αποκαλύψω σίγουρα πρώτη κλασικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr.

Ωστόσο, να υπενθυμίσω πως... έχουμε και μια νέα είσοδο στο κανάλι αφού ηθοποιός από το Opentv έδωσε τα χέρια με τον σταθμό! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη της Αντελίνας Βαρθακούρη και το... ξαφνικό τηλεφώνημα του Χάρη

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτός είναι ο αριθμό της ηλικίας της - Δείτε πόσα κεράκια έσβησε στην τούρτα γενεθλίων της

Share