Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ - οριστικό: Πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

ΣΚΑΙ - οριστικό: Πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν
Vanda's Blog 10.07.2020 07:17

Τα κανάλια βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη περίοδο αφού πλέον ξεκαθαρίζουν τι μένει και τι φεύγει από το πρόγραμμά τους! Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, αφού μέχρι στιγμής σε αυτό έχουν ανακοινωθεί οι περισσότερες αλλαγές. Αυτές τις μέρες το κανάλι δίνει... πράσινο φως στα προγράμματα που επιθυμεί και σας έχω κάτι που δεν έχει γραφτεί πουθενά.

Μετά τις υπογραφές που έπεσαν με την Ιωάννα Μαλέσκου, οι ιθύνοντες του σταθμού, όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog και το Youweekly.gr ενέκριναν ακόμα ένα πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το οποίο τους έβγαλε ασπροπρόσωπους φέτος.

Ποιο πρόγραμμα πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Ο λόγος για την εκπομπή DOT, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο, απέκτησε το δικό της κοινό και στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσει από Σεπτέμβρη...

ΣΚΑΙ συνεχίζει το DOT

Μπορεί να υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τους παρουσιαστές να έχουν δεχτεί κρούση κι από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά η ανανέωση με τον ΣΚΑΙ για ακόμα ένα χρόνο είναι οριστική.

Οι συζητήσεις τις εταιρείας παραγωγής και των ανθρώπων του ΣΚΑΪ δεν διήρκησαν πολύ, υπήρξε κοινή πλεύση και θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο, χωρίς μάλιστα αλλαγές στα πρόσωπα: Γιάννης Αποστολάκης, Γιώργος Πανόπουλος, Πάνος Ζόγκας, Τάσος Μπιμπισίδης και Νάνσυ Φαφούτη.

Να τονίσω πως τη διεύθυνση παραγωγής έχει αναλάβει ο Νάσος Γαλακτερός, σύζυγος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ΣΚΑΙ φέτος θα παίξει το δυνατό του χαρτί και μάλιστα η πρεμιέρα αυτού έχει προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου! Δείτε εδώ τι έρχεται να ταράξει τα βράδια μας...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Το νέο πρόγραμμα του σταθμού που έρχεται να σαρώσει

ΣΚΑΙ: 3,1% στα χθεσινά 8/7 νούμερα τηλεθέασης ο...

TAGS
Share