Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το τέλος το The Booth από το Opentv

Αυτή είναι η ημερομηνία- Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Το τέλος το The Booth από το Opentv
Vanda's Blog 01.08.2020 07:41

Το The Booth μπήκε στις ζωές μας μόλις πριν από λίγο καιρό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή του Opentv πρόκειται να φτάσει στο τέλος της σε λίγο καιρό. Έτσι εμείς σας μεταφέρουμε μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr την ακριβή ημερομηνία.

Η εκπομπή είναι πολύ διαφορετική από αυτά που έχουν συνηθίσει τα ελληνικά δεδομένα, κάτι που ωστόσο άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, αν κρίνουμε από το Twitter και τα απίστευτα σχόλια που διαβάζουμε για την εκπομπή καθημερινά, ο κόσμος λάτρεψε τις 4 παρουσιάστριες.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρισταλλεία - η οποία είναι έγκυος και μας έδειξε και την κοιλίτσα της - και η Σοφία Κουρτίδου, έχουν προσπαθήσει να δώσουν το δικό τους στιλ στο ιδιαίτερο αυτό εγχείρημα του Open και η αλήθεια είναι πως καθημερινά προσφέρουν άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

The Booth τέλος

Τότε τελειώνει το The Booth από το Opentv

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, τις οποίες σας μεταφέρω εδώ, στο Vanda's Blog του Youweekly.gr, η ημερομηνία κατά την οποία θα αποχαιρετήσουμε την εκπομπή αυτή δεν είναι άλλη από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Λόγω της μεγάλης παύσης που είχαν φέτος τα τηλεοπτικά δρώμενα, η νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να αρχίσει πολύ νωρίς και έτσι υπάρχουν σκέψεις από το κανάλι για να σταματήσει το The Booth τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Βέβαια μέχρι στιγμής, οι 4 παρουσιάστριες δεν έχουν κάνει λόγο για τη μέρα κατά την οποία θα κάνουν την τελευταία τους εκπομπή.

Θυμίζουμε ότι και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έχει το κομμάτι «Διλήμματα», το οποίο πλησιάζει αρκετά στο φορμάτ που παρουσιάζει και το The Booth, μόνο που επικεντρώνεται κυρίως σε ερωτικές ιστορίες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Booth: Η Σοφία Κουρτίδου βρέθηκε σε ένα χαντάκι

The Booth: Πρόταση γάμου στον αέρα της εκπομπής - Πάγωσαν όλοι

Share