Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευχάριστες εξελίξεις για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1;

Ευχάριστες εξελίξεις για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Vanda's Blog 29.08.2020 10:16

Πολύ ευχάριστες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιας και σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, τις οποίες σας μεταφέρω εδώ στο Vanda's Blog του YouWeekly.gr, ο παρουσιαστής θα έχει μία μεγάλη ευκαιρία από τον ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεργάζεται με τον σταθμό του Αμαρουσίου εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Βέβαια είναι αλήθεια πως στο παρελθόν είχε και τη δική του εκπομπή, ωστόσο τα τελευταία χρόνια τον απολαμβάνουμε μέσα από το Πρωινό.

Αυτές είναι οι ευχάριστες εξελίξεις για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τα πράγματα βέβαια φέτος ίσως αλλάξουν καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που, τις οποίες σας μεταφέρω στο Vanda's Blog με κάθε επιφύλαξη, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ αποκλειστικά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το οποίο φαίνεται πως θα ενταχθεί στη βραδινή ζώνη του σταθμού, τις μέρες που δεν παίζει η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που συνέβαινε με την εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα.

Ναι είναι αλήθεια. Ο παρουσιαστής ενδέχεται να έχει τη δική του ψυχαγωγική εκπομπή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει βέβαια καμία επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο ο σταθμός έχει πάντα υπόψιν του ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Άλλωστε πρόκειται για ένα πρόσωπο φερέγγυο και πολύ αγαπητό στο κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελεί στενό συνεργάτη της Φαίης Σκορδά, η οποία με τη σειρά της είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Δημήτρης Ουγγαρέζος εκπομπή ΑΝΤ1

Προς το παρόν βέβαια δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρότζεκτ που πρόκειται να αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι και φέτος θα τον δούμε στο Πρωινό, μαζί με τη Φαίη Σκορδά και μία νέα άκρως ανανεωμένη ομάδα μιας και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας άλλαξαν ριζικά. Μάλιστα, μόλις χθες ο σταθμός θέλησε να κυκλοφορήσει και την πρώτη επίσημη ανακοίνωση μαζί με το τρέιλερ για το Πρωινό. Δείτε το εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το Πρωινό που θα συζητηθεί - «Και από του χρόνου ενημέρωση...»

Σοφία Κουρτίδου – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μπέρδεψαν τα καράβια!

Share