Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

The Booth: Νέες εξελίξεις με Μουτίδου - Κουρτίδου - Αναστασοπούλου - Ρήγα στο OPEN

Αποκλειστικό

The Booth: Νέες εξελίξεις με Μουτίδου - Κουρτίδου - Αναστασοπούλου - Ρήγα στο OPEN
Vanda's Blog 06.09.2020 07:53

Τις νέες εξελίξεις για το The Booth που θα συνεχίσει και το χειμώνα στο OPEN θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Τι καινούριο θα δούμε στην εκπομπή της Σοφίας Κουρτίδου, της Σοφίας Μουτίδου, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Κρυσταλλίας Ρήγα;

Όπως έγινε γνωστό το The Booth συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι, καθώς είναι μια εκπομπή που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και παρόλο που πρόκειται για ένα καινούριο project στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα στην τηλεθέαση.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες έκαναν συζητήσεις και με τις 4 παρουσιάστριες για να δουν τι θα αλλάξουν και τις θα κρατήσουν από τη ροή για να αυξήσουν την τηλεθέαση, καθώς το χειμώνα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Αυτές είναι οι νέες εξελίξεις για το The Booth στο OPEN

The Booth OPEN Μουτίδου Κουρτίδου Αναστασόπουλου Ρήγα

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, στο The Booth θα προστεθεί μια νέα ενότητα η οποία σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, Σοφία Κουρτίδου, Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα θα υποδέχονται στο πλατό διάφορους καλεσμένους από το χώρο της showbiz για να απαντάνε μαζί τους σε τηλεφωνήματα των τηλεθεατών.

Και αυτό γιατί, όταν έλειπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και είχαν πάρει τη θέση της διάφορα πρόσωπα είχε γίνει χαμός στο Twitter, ενώ είχαν αποσπάσει πού θετικά σχόλια.

Το ανακοίνωσαν Μουτίδου - Κουρτίδου - Αναστασοπούλου - Ρήγα: Συνεχίζει και στη νέα τηλεοπτική σεζόν το The Booth

Οι 4 κυρίες του Opentv κέρδισαν το στοίχημα και έτσι με το ταλέντο και το χιούμορ τους κατάφεραν να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές και να κρατήσουν τη θέση τους στο πρόγραμμα και το χειμώνα.

Η Σοφία Μουτίδου ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη και ρώταγε διαρκώς τις άλλες 3 παρουσιάστριες αν μπορεί να το ανακοινώσει, ενώ στο τέλος το είπαν όλες μαζί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κρυσταλλία: "Μην κάνουμε τους μάγκες!" - Τα πρώτα λόγια στον αέρα του The Booth για την περιπέτεια της υγείας της

Κρυσταλλία: Εξελίξεις με την υγεία της παρουσιάστριας του The booth

Share