Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Νέες τηλεοπτικές εξελίξεις: Τι συμβαίνει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το Στην υγεία μας ρε παιδιά

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Νέες τηλεοπτικές εξελίξεις: Τι συμβαίνει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το Στην υγεία μας ρε παιδιά
Vanda's Blog 17.09.2020 10:10

Που είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το Στην υγεία μας ρε παιδιά, ρε παιδιά; Θα σας αποκαλύψω όλες τις εξελίξεις σήμερα εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Παρά το γεγονός πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το project του έχουν πάρει το πράσινο φως από τον ΣΚΑΙ γι'αυτή την σεζόν που διανύουμε, ακόμα στο πρόγραμμα του σταθμού είναι άφαντος! Αναρωτηθήκατε κι εσείς γιατί συμβαίνει αυτό;

Τι γίνεται στον ΣΚΑΙ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το Στην υγεία μας ρε παιδιά

Μυστήριο επικρατεί ακόμα το πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή στην Υγεία μας ρε παιδιά! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, μετά από επικοινωνία που είχαμε με άτομο του σταθμού, οι ιθύνοντες έχουν παγώσει τα γυρίσματα της εκπομπές εν όψη των εξελίξεων όσον αφορά τον κορωνοϊό στην χώρα μας. Το συγκεκριμένο project έχει μεγαλύτερες δυσκολίες από οποιοδήποτε άλλο στο να τηρήσει τα μέτρα που πρέπει κι επειδή όπως βλέπουμε αυτές τις ημέρες η κυβέρνηση έχει χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου οι υπεύθυνοι σε συνεννόηση πάντα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αποφάσισαν να παγώσουν τα γυρίσματα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου...

Βλέποντας και κάνοντας πάει η κατάσταση λοιπόν...

Να υπενθυμίσω πως είναι άσχημες οι εξελίξεις με το ΕΣΡ και το Big Brother...

Σπύρος Παπαδόπουλος: Απίστευτη φωτογραφία από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Αλλαγές «βόμβα»

Μια απίστευτη φωτογραφία από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από το Happy Day. Οι αλλαγές λόγω του κορωνοϊού, είναι «βόμβα».

Συγκεκριμένα, θα δούμε τους καλεσμένους να κάθονται σε μακρινές αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, ενώ στα τραπέζια θα έχουν αντισηπτικά μπουκαλάκια και υγρά μαντηλάκια.

Μπορεί η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» να είχε «παγώσει» τα γυρίσματα της λόγω της πανδημίας, ωστόσο επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες αύριο, Σάββατο 29 Μαϊου.

Η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και στις θέσεις των παρευρισκομένων με τον αριθμό των καλεσμένων από την παραγωγή να είναι σαφέστατα μικρότερος και οι αποστάσεις μεταξύ τους μεγαλύτερες. Οι χοροί των χορευτικών σχημάτων θα λείψουν από τη σκηνή αλλά και οι στενές επαφές σε ανατολίτικους χορούς που μας είχε συνηθίσει το πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Αλλαγές ωστόσο πρόκειται να γίνουν και πάνω στη σκηνή, μιας και κάθε φορά θα ανεβαίνει μόνο ένας τραγουδιστής με την ορχήστρα.

Ωστόσο, να πούμε πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός της εκπομπής στον ΣΚΑΙ κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα και είναι... «βόμβα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το ΕΣΡ δεν αφήνει ήσυχο το ΣΚΑΙ - Ραγδαίες εξελίξεις για το περιστατικό με το Big Brother

Share