Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram τώρα που έφυγε από τον ALPHA

Αποκλειστικό!

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram τώρα που έφυγε από τον ALPHA
Vanda's Blog 30.09.2020 07:41

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει φύγει από τον ALPHA και γενικά από την τηλεόραση - μέχρι πρότινος - ωστόσο όπως σας είχα αποκαλύψει και βγήκα τελικά σωστή στράφηκε προς τις διαφημίσεις στο instagram για να συνεχίσει να βγάζει έσοδα από κάπου... Σήμερα, λοιπόν, θα σας μαρτυρήσω πόσα είναι τα λεφτά που παίρνει από τους πελάτες για να ανεβάσει μια φωτογραφία στον λογαριασμό της.

Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη, έχει κι ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται "χρυσά". Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το "εκμεταλλεύεται".

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Πόσα λεφτά διεκδικεί η Ελένη Μενεγάκη για μια φωτογραφία της στο instagram λοιπόν

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Ανοίγει εστιατόριο στην Αθήνα με τον Ματέο Παντζόπουλο - Όλες οι λεπτομέρειες

Ανυπόστατη η είδηση για την Ελένη Μενεγάκη στον ANT1 - Όλη η αλήθεια

Share