Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 για την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing

Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα;

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 για την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing
Vanda's Blog 04.10.2020 11:50

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΑΝΤ1 λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές αλλαγές στα τηλεπαιχνίδια του σταθμού. Ανάμεσα σε αυτά και το Still Standing της Μαρίας Μπεκατώρου. Όλες τις λεπτομέρειες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Φόβος για τυχόν δεύτερο lockdown λόγω της εξάπλωσης του ιού, υπάρχει σε όλα τα κανάλια, τα οποία έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είναι προετοιμασμένα.

Όσον αφορά το Still Standing, το οποίο παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου εδώ και 4 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, δεν σταματάει τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, όπως μου αποκάλυψε πηγή μέσα από το κανάλι και θα σας αποκαλύψω εδώ στο Vanda's, πραγματοποιούνται συνεχώς, ακόμα και το Σαββατοκύριακο, με σκοπό αν τυχόν γίνει lockdown να υπάρχουν αρκετά επεισόδια, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να βάλουν επαναλήψεις.

Στόχος αυτού, να κρατήσουν τα υψηλά νούμερα που σημειώνει το πρόγραμμα!

Δείτε ωστόσο και μια έκτακτη ανακοίνωση που έβγαλε το κανάλι!

Τι συμβαίνει με την Μαρία Μπεκατώρου και το μέλλον του Still Standing;

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή της Έλα χαμογέλα για την τηλεοπτική σεζόν που έχει αρχίσει με τον ανταγωνισμό, αλλά και το Still Standing.

Η ίδια καθημερινά δίνει τη δική της μάχη στην απογευματινή ζώνη με το τηλεπαιχνίδι γνώσεων να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 για 4η χρονιά.

Τι συμβαίνει ωστόσο με το μέλλον του Still Standing θα συνεχιστεί και του χρόνου; «Είναι η 4η χρονιά για το Still Standing και είναι ενδεικτική αν θα συνεχίσει ή όχι το παιχνίδι».

«Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον κορωνοϊό και υπάρχει κοινό μπορεί να γίνει» είπε η παρουσιάστρια για το YFSF, ωστόσο προς το παρόν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις, ενώ η ίδια δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με το κανάλι γι’αυτό.

Δείτε ωστόσο ποιο είναι το μέλλον και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΑΝΤ1: Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Μπεκατώρου - Βγήκε η ανακοίνωση

"Πονοκέφαλος" στον ANT1 η Μαρία Μπεκατώρου - Όλο το παρασκήνιο

Share