Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Σούσουρο στα γυρίσματα του GNTM 3: Φωτογραφίες που "καίνε" Καράβα - Καγιά!

Αποκλειστικό υλικό και ρεπορτάζ

Σούσουρο στα γυρίσματα του GNTM 3: Φωτογραφίες που
Vanda's Blog 19.10.2020 07:59

Τι σας έχω τι σας έχω; Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ για τους αγαπημένους κριτές του GNTM 3, Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα. Δυστυχώς έκαναν ένα τεράστιο λάθος και το "μάτι" του Vanda's blog τα κατέγραψε όλα!

Τι συνέβη με Καράβα - Καγιά σε πρόσφατα γυρίσματα του GNTM 3

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου νωρίς το μεσημέρι η παραγωγή του GNTM 3 ταξίδεψε προς την Ελαφόνησο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρω μόνο στο Youweekly.gr, για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης των μοντέλων του GNTM 3!

Άνθρωπος που βρέθηκε εκεί κατέγραψε τόσο την Βίκυ Καγιά όσο και τον Γιώργο Καράβα να περιφέρονται μέσα στο καράβι της γραμμής από την παραλία Πούντα, προς την Ελαφόνησο, να κινούνται με απίστευτη ευκολία μέσα σε όλο πλοίο χωρίς μάσκες όπως προβλέπει μέτρο της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Και για αποφυγή παρεξηγήσεων συγκεκριμένο άρθρο ως προς αυτό το μέτρο αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η αύξηση στην πληρότητα των πλοίων έφερε και την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου για τους επιβάτες ακόμα και στον χώρο του καταστρώματος.

Την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου για τους ταξιδιώτες στα πλοία, ακόμα και στον χώρο του καταστρώματος, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ελήφθη στο πλαίσιο της απόφασης για αύξηση στην πληρότητα των πλοίων αλλά και λόγω της παρατηρούμενης αύξησης κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, ενώ όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το μέτρο για τη χρήση μάσκας θα ισχύσει μέχρι τις 18 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, αυξάνεται τη πληρότητα στα πλοία ακτοπλοΐας, από 60 στο 80% για σκάφη χωρίς καμπίνες και από 65 στο 85% για πλοία με καμπίνες.

Όπως δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας «η συμμόρφωση στο μέτρο είναι κρίσιμη ώστε να μην ληφθούν δραστικότερα μέτρα περιορισμού της πληρότητας των πλοίων».

Και επειδή εγώ πάντα στο Vanda's blog μιλάω με αποδείξεις...

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του GNTM 3 που "καίνε" Καράβα και Καγιά

Καράβας GNTM 3

Γυρίσματα GNTM 3

Γυρίσματα GNTM 3 χωρίς μέτρα προστασίας και μάσκες

Βίκυ Καγιά γυρίσματα GNTM ελαφόνησο αποκλειστικό ρεπορτάζ Youweekly.gr

Να υπενθυμίσω, επίσης, πως σύμφωνα με πληροφορίες η Καγιά φέτος θα μας αφήσει από το Star... Τουλάχιστον έτσι αναφέρεται σε αυτό το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δείτε εδώ και τον λόγο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη "βόμβα" για το GNTM 3 και την Ρασέλ!

GNTM 3: Ερωτικό τρίγωνο - Ήρθε ο Ηρακλής να τα διαλύσει όλα!

Share