Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Πονοκέφαλος" το Πάμε Δανάη στο Mega - Ραγδαίες αποφάσεις για την Δανάη Μπάρκα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Vanda's Blog 22.10.2020 07:02

Τα χαμηλά νούμερα του Πάμε Δανάη έχουν σημάνει εδώ και καιρό συναγερμό στο Mega και πέρα από την ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγες ώρες η Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή της υπάρχουν κι άλλες αποφάσεις που έχει πάρει ο σταθμός για το συγκεκριμένο projects και θα σας τις αποκαλύψω όλες πρώτη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Τι αποφάσεις πήρε το Mega για την εκπομπή της Μπάρκα, Πάμε Δανάη

Εκτός, λοιπόν, από το ότι από σήμερα κιόλας η πρωινή εκπομπή του Mega θα βγαίνει στον αέρα 20 λεπτά πιο νωρίς, δηλαδή στις 9:40, οι ιθύνοντες θέλουν να κάνουν και μια ανακατάταξη στην ομάδα πιστεύοντας πως δεν είναι αρκετά βοηθητική για την Δανάη.

Για αρχή σίγουρα θα κρατήσουν στο πλατό τον Άρη Καβατζίκη και μάλιστα θα ενισχύσουν τον ρόλο του αφού με τα ρεπορτάζ του φαίνεται πως αναβαθμίζει λίγο το όλο θέμα, όπως και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Από την άλλη η Σίσσυ Καλλίνη πρόκειται να περιοριστεί αναφορικά με την παρουσίαση της μπροστά από τις κάμερες ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές σε επίπεδο αρχισυνταξίας καθώς η Αγγελική Κωνσταντοπούλου φαίνεται να μην κατάφερε το τέλειο που ήθελε η παραγωγή.

Οι αλλαγές αυτές θα συμβούν από σήμερα κιόλας οπότε... ανυπομονώ για τα αυριανά νούμερα τηλεθέασης. Εσείς;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τα πάντα για το ταξίδι της με τον Απόστολο Ρουβά

Δανάη Μπάρκα: Απασφάλισε για τα νούμερα του Πάμε Δανάη στο Mega

Share