Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ALPHA: Κόβεται η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - Ραγδαίες εξελίξεις

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

ALPHA: Κόβεται η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - Ραγδαίες εξελίξεις
Vanda's Blog 26.10.2020 07:59

Δύσκολη χρονιά φαίνεται πως είναι η φετινή στα επαγγελματικά όσον αφορά την Ελεονώρα Μελέτη! Η παρουσιάστρια του ALPHA μετά από χρόνια αποφάσισε να επανέλθει στην πρωινή ζώνη με νέα εκπομπή που όμως... οδεύει προς το κόψιμο με ταχύτητα φωτός!

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA - Όλες οι εξελίξεις

Όλα αυτά που έχουν συμβεί με τον Νίκο Μάνεση, οι τεταμένες σχέσεις του με την Ελεονώρα Μελέτη, εννοείται πως επηρέασαν τα νούμερα της εκπομπής Ώρα για Μελέτη και οι ιθύνοντες έχουν χτυπήσει καμπανάκι για τα μονοψήφια! Έλα όμως που ας το παραδεχτούμε, η Ελεονώρα Μελέτη με όλη αυτή την κατάσταση κάνει ότι καλύτερο μπορεί μιας και είναι άριστη επαγγελματίας! Αλλά αν δεν την βοηθάνε οι καταστάσεις τριγύρω της, τι άλλο να κάνει πια κι αυτή;

Οι τελευταίες μαζικές παραιτήσεις που έγιναν ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για τους ιθύνοντες του ALPHA, οι οποίοι σε έκτακτη συνάντηση που έκαναν μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε - όπως μου ανέφερε πηγή μου και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr - έριξαν στο τραπέζι το κόψιμο της εκπομπής Ώρα για Μελέτη και την επιστροφή της Ελεονώρας στην βραδινή ζώνη.

Ναι, ναι πολύ καλά διαβάσατε! Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο η εκπομπή Μεσάνυχτα, που κρατούσε συντροφιά μέχρι την προηγούμενη σεζόν στους τηλεθεατές του ALPHA να επιστρέψει μετά τα Χριστούγεννα! Μέχρι τότε αναφέρουν οι πληροφορίες μου πως ο ALPHA θέλει να "παλέψει" για την εκπομπή Ώρα για Μελέτη!

Let's see, λοιπόν! Εν αναμονή των εξελίξεων...

Πηγή:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ώρα για Μελέτη: Έφυγαν όλοι και πήρε καινούργιους! Οι νέοι συνεργάτες της Ελεονώρας

Φανερά εκνευρισμένος ο Μάνεσης μπροστά στις κάμερες: "Περιμένω να δω..."

Share