Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τέλος το YFSF από τον ΑΝΤ1 - Δυσάρεστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με το παρασκήνιο

Τέλος το YFSF από τον ΑΝΤ1 - Δυσάρεστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου
Vanda's Blog 06.11.2020 12:06

Δυστυχώς πολύ άσχημες είναι οι εξελίξεις που ακολουθούν για την Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF στον ΑΝΤ1 και θα σας τις μεταφέρω όλες μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr!

Τι συνέβη στον ΑΝΤ1 με το YFSF και την Μαρία Μπεκατώρου

Το συγκεκριμένο show, ένα από τα καλύτερα show του ΑΝΤ1 που έκανε συγκλονιστικά νούμερα τα βράδια της Κυριακής έχει παγώσει από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό δεν επέτρεπαν τα γυρίσματα να γίνουν σωστά.

Πίσω από τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και όπως καταλαβαίνετε ήταν ανέφικτο να τηρηθούν τα μέτρα των αποστάσεων σωστά, άρα ο ΑΝΤ1 που πάντα φροντίζει για τους εργαζόμενους του αποφάσισε να δεχθεί μεγάλο πλήγμα και να το αφαιρέσει από το πρόγραμμά του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα και υπήρχαν σκέψεις στο τραπέζι να ξεκινήσουν σιγά σιγά τα γυρίσματα μπας και βγει την επόμενη σεζόν το YFSF αέρα, τα νέα μέτρα της κυβέρνησης το αποκλείουν.

Εφόσον το lockdown από αύριο ξεκινάει και μπορεί όπως λέγεται να διαρκέσει και παραπάνω από 15 ημέρες το τέλος του YFSF για την τωρινή σεζόν είναι αναμενόμενο.

Βέβαια, μπορεί στην συνέχεια να έχουμε διακοπή κι άλλων προγραμμάτων... αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό για να επανέλθω...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έδιωξαν άρον άρον από το καμαρίνι του Πρωινού την Φαίη Σκορδά - Όλο το παρασκήνιο

ΑΝΤ1: Ανακοινωθέν για το Καφέ της Χαράς - Τι αναφέρει

Share