Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κόβεται το "Παρουσιάστε"; Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Κόβεται το
Vanda's Blog 11.11.2020 10:41

Σε ανησυχία βρίσκεται το τηλεοπτικό κοινό μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για lockdown! Ένα από τα ερωτήματα των τηλεθεατών είναι αν οι σειρές θα σταματήσουν ξανά να προβάλλονται λόγω έλλειψης επεισοδίων όπως είχε γίνει την προηγούμενη φορά, δείχνοντας ιδιαίτερη, μάλιστα, ανησυχία για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε.

Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω σήμερα όλη την αλήθεια για να σταματήσει επιτέλους αυτή η ράδιο αρβύλα.

Κόβεται τελικά το Παρουσιάστε του ΑΝΤ1 ή μήπως όχι;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, μπορεί να ξεκίνησε μέσα σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο, ωστόσο, φαίνεται πως θα μας προσφέρει μία γερή δόση κωμωδίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ζωή μέσα σε ένα ελληνικό στρατόπεδο γίνεται η πηγή γέλιου τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης, χάρη σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της μικρής οθόνης.

Στο «Παρουσιάστε!», η πλοκή διαδραματίζεται γύρω από δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή, με βασικούς πρωταγωνιστές δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» για τη θέση του Ταξίαρχου. Ο Γούλας και ο Σκορδάς, είναι ορκισμένοι εχθροί και μέσα από τις πολλές διαμάχες τους, δημιουργούν μία νέα κωμωδία που έχει κερδίσει και θα συνεχίσει να κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση του κοινού - δείτε εδώ τι νούμερα κάνει - αφού δεν πρόκειται να σταματήσει να προβάλλεται!

Η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση έκανε άρση του συγκεκριμένου μέτρου κι έχει δώσει στα κανάλια το ελεύθερο να πραγματοποιούν τα γυρίσματα φυσικά πάντα υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Υπάρχει βέβαια ένα ενδεχόμενο το κανάλι να παίξει λίγες ημέρες επανάληψη κάποια επεισόδια, όπως θα συμβεί και με την σειρά Άγριες Μέλισσες - δείτε εδώ το πότε - για να του μείνει απόθεμα επεισοδίων αν και ήδη βρίσκονται πολύ μπροστά στα γυρίσματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πόπη Τσαπανίδου: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου

Απίστευτο περιστατικό στα παρασκήνια του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Κίτσου - Βίντεο ντοκουμέντο

Share