Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις με τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Τι συμβαίνει με την επιστροφή του ριάλιτι; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ραγδαίες εξελίξεις με τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1
Vanda's Blog 19.12.2020 09:49

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την μεγάλη επιστροφή που πρόκειται να πραγματοποιήσει στον ΑΝΤ1, το ριάλιτι που αγαπήσαμε πριν από αρκετά χρόνια, «Η Φάρμα» και εγώ θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το Vanda's Blog του Youweekly.gr.

Είναι αλήθεια πως φέτος τα ριάλιτι είχαν την τιμητική τους. Το κάθε κανάλι έβαλε μπρος και από ένα πρότζεκτ και όλοι ανταμείφθηκαν αφού το κοινό έδειξε πως θέλει να βλέπει τέτοιου είδους προγράμματα παρόλο που υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως για το Big Brother και το Bachelor.

Τι συμβαίνει με τη Φάρμα στον ΑΝΤ1

Όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου, το ριάλιτι αυτό πρόκειται να γυριστεί στις Αφίδνες και τα γυρίσματα, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ωστόσο είναι αλήθεια πως προς το παρόν υπάρχει ένα «μαύρο σύννεφο» πάνω από το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς την ίδια στιγμή το Survivor βγαίνει στον αέρα και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Φάρμα ΑΝΤ1

Έτσι, ενώ είχαν ακουστεί πολλά ονόματα για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας, μεταξύ αυτών και το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - ο οποίος αρνήθηκε - αλλά και του Γιώργου Αγγελόπουλου, η κατάσταση φαίνεται πως παραμένει στάσιμη και ο ΑΝΤ1 δεν έχει έρθει σε συμφωνία ακόμα με κανέναν.

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να είχε σχεδιάσει να κάνει ένα δυναμικό comeback στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, αντίστοιχο με αυτό που έκανε το Big Brother στον ΣΚΑΪ, ωστόσο οι εξελίξεις σίγουρα δεν είναι θετικές, αφού το εν λόγω πρότζεκτ όχι μόνο δεν έχει διαφημιστεί όσο χρειάζεται αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο ενδιαφέρον από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως το κανάλι δε θα καταφέρει να υλοποιήσει το πρότζεκτ, παρόλο που μέχρι στιγμής κινείται με αργούς ρυθμούς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Ηλίας Βαλάσης, ο πρώτος παρουσιαστής της Φάρμας

«Σούσουρο» στον ΑΝΤ1 με τον παρουσιαστή της Φάρμας - Τα δύο ονόματα που εξετάζει ο σταθμός

Share