Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Τέλος η Βίκυ Καγιά από το GNTM;

Μεγάλες αλλαγές στο νέο κύκλο του ριάλιτι

Τέλος η Βίκυ Καγιά από το GNTM;
Vanda's Blog 25.12.2020 07:20

Πολλές είναι οι συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο του GNTM, ακόμη δεν τελείωσε ο 3ος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε νέα πρόσωπα στις θέσεις των κριτών, Βίκυς Καγιά, Δημήτρη Σκουλού, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Άγγελου Μπράτη.

Και ο 3ος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του STAR τα τελευταία χρόνια, σημείωσε υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση και όπως φαίνεται θα επιστρέψει και πάλι για ακόμη μια σεζόν.

Μετά τον τελικό, όπου ο Ηρακλής κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και όλα τα υπόλοιπα δώρα, μαζί με το συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία παγκοσμίως, υπάρχει σούσουρο στα γραφεία του σταθμού.

Τέλος Καγιά, Σκουλός, Ζενεβιέβ, Μπράτης στο νέο κύκλο του GNTM;

GNTM Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί

Παραγωγή και κανάλι, δηλώνουν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με τους 4 κριτές, αλλά και με του νέου coach, Γιώργου Καράβα μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε στη θέση κάποιου από τους παραπάνω αλλαγές.

Σύμφωνα ωστόσο, με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, ένα είναι το σίγουρο, πως ότι αλλαγές και να γίνουν η θέση της Βίκυς Καγιά παραμένει σταθερή, καθώς το όνομα της έχει συνδεθεί με το GNTM από την πρώτη χρονιά που προβλήθηκε στην τηλεόραση στις 19 Οκτωβρίου του 2009.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι, θέλουν να είναι ακόμη πιο ανανεωμένος με σκοπό να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, που το στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλιάνα - Μαριαγάπη: Ποζάρουν μαζί και έχουμε μείνει άναυδοι με την ομοιότητα τους

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Που θα ξοδέψει τα 50.000 ευρώ που πήρε από το GNTM 3

Share