Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - έκτακτο: Νέες πληροφορίες για την Κάτια Ταραμπάνκο

Όχι και τόσο καλά..

Survivor 4 - έκτακτο: Νέες πληροφορίες για την Κάτια Ταραμπάνκο
Vanda's Blog 19.01.2021 10:06

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε γράψει πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα αφήσει το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο μια για πάντα και είδατε πως έπεσε μέσα 100%, όπως συμβαίνει και καθημερινά με τα spoils που σας δίνει λίγο πριν τα αγωνίσματα. Anyway η εγκυρότητα του Youweekly.gr είναι γνωστή οπότε ας μην μακρυγορώ.

Σήμερα, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω κάποιες νέες πληροφορίες που έμαθα για τη Κάτια Ταραμπάνκο και το πως τα περνάει τώρα που το Survivor είναι πια παρελθόν.

Τι κάνει και που βρίσκεται η Κάτια Ταραμπάνκο

Σύμφωνα με τις πηγές μου η Κάτια Ταραμπάνκο είναι απογοητευμένη που δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος σε αυτό το ριάλιτι και είναι λογικό αφού είναι πεισματάρα και θέλει να καταφέρνει ότι έχει στο μυαλό της, αλλά από την άλλη αισθάνεται και λίγο απελευθερωμένη από την άποψη ότι είχε πιεστεί όντως πολύ ψυχολογικά.

Δεν την είχαν καταβάλει μόνο το αυτοάνοσο και η αδυναμία λόγω έλλειψης φαγητού αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι που υπο τέτοιες συνθήκες όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά σε άτομο της παραγωγής και σας αποκαλύπτω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr "Είναι το νούμερα 1 που θα σε κάνει να θέλεις να το βάλεις στα πόδια".

Αυτό είπε σε άτομο της παραγωγής λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο και όπως σας είχαμε γράψει έμενε στο ξενοδοχείο.

Τώρα, η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής της προς την Ελλάδα σιγά σιγά. Η οικογένειά της, οι φίλοι της αλλά και ο σύντροφό της - δείτε τον εδώ - την περιμένουμε πως και πως αν και κάτι μου λέει πως... σε λίγο καιρό θα σκάσει η είδηση "βόμβα": "Xώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο λίγο μετά το Survivor".

Μακάρι να βγω ψεύτρα αλλά... ξέρετε πως σχεδόν ποτέ δεν πέφτω έξω...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - αποκλειστικό: Σε χάλια ψυχολογική κατάσταση η Ανθή Σαλαγκούδη

Ευαγγελία Δερμετζόγλου: "Στο πρώτο Survivor υπήρξε ερωτική συναίρεση"

Share