Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή στη Φάρμα λίγο πριν την πρεμιέρα

Δεν μπαίνουν μόνο διάσημοι στο παιχνίδι - Αποκλειστικό

Ανατροπή στη Φάρμα λίγο πριν την πρεμιέρα
Vanda's Blog 14.02.2021 11:57

Η Φάρμα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, τις οποίες θα σας μεταφέρω εδώ, στο Vanda's Blog του Youweekly.gr, τα πάντα ανατρέπονται λίγες εβδομάδες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Τα ριάλιτι επιβίωσης «πιάνουν» φέτος στην ελληνική τηλεόραση και έτσι μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Survivor και συνεχίζει φυσικά να σημειώνει, όλα τα κανάλια προσπαθούν να «κλέψουν» λίγη λάμψη.

Ο ΑΝΤ1 έβγαλε λοιπόν τα μεγάλα όπλα. Ξέθαψε τη Φάρμα, την οποία έχουμε δούμε εδώ και χρόνια, «έκλεψε» τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος δεν ήθελε να φύγει από την Ελλάδα λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα και έτσι ετοίμασε την πιο σίγουρη συνταγή για να εισχωρήσει στον «λαβύρινθο» των ριάλιτι.

Σάκης Τανιμανίδης Φάρμα

Τι συμβαίνει με τη Φάρμα λίγο πριν την πρεμιέρα

Εδώ και καιρό ακούμε για ονόματα που ενδεχομένως θα δούμε να μπαίνουν στην Φάρμα. Πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως η Σοφία Παυλίδου δέχθηκε την πρόταση που της έγινε και είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως στο παιχνίδι μπαίνουν οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Θανάσης Πάτρας, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία Μιχαλοπούλου.

Αυτό που ωστόσο δεν γνωρίζατε και σας το μεταφέρω εγώ εδώ στο Vanda's Blog του Youweekly.gr, είναι ότι στη Φάρμα δε θα δούμε μόνο celebrities αλλά και άσημους διαγωνιζόμενους οι οποίοι θα έρθουν να αμφισβητήσουν τις ικανότητες των διάσημων, κάτι που έγινε άλλωστε και στο Survivor.

Έτσι το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε μία αναλογία 50-50 ανάμεσα σε διάσημους και απλούς διαγωνιζόμενους. Αυτό που αλλάζει ωστόσο στο ριάλιτι είναι ότι αυτή τη φορά η αποχώρηση δε θα γίνεται μέσα από την ψηφοφορία του κοινού αλλά μέσα από τις επιδόσεις του καθενός μέσα στο αγρόκτημα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δέχθηκε πρόταση από τη Φάρμα η Ειρήνη Γκανιάτσου

Φάρμα: Η πρώτη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη από το αγρόκτημα

Share