Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Έκτακτες αλλαγές στον ALPHA λόγω του Battle of The Couples

Αποκλειστικό!

Έκτακτες αλλαγές στον ALPHA λόγω του Battle of The Couples
Vanda's Blog 28.02.2021 08:57

To Battle of The Couples έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη (25/2) και ο ALPHA φαίνεται πως έχει στοιχηματίσει πολλά πάνω στο νέο ριάλιτι ζευγαριών, το οποίο έχει παρουσιαστή ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, τον πρώτο Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο Βασιλάκος υποδέχθηκε τα ζευγάρια και ξεκίνησε τις δοκιμασίες πριν καν προλάβουν να μπουν στο σπίτι. Μάλιστα, ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να φτάσει στη βίλα αφού αποχώρησε μιας και δεν ήθελε να κάνει μία από τις δοκιμασίες.

Battle of The Couples μέρες προβολής

Μπορεί η πρεμιέρα λοιπόν να μην είχε τα νούμερα που περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Άλλωστε κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το The Bachelor, το οποίο τις πρώτες εβδομάδες σημείωνε χαμηλά ποσοστά αλλά έγινε viral και κάπως έτσι αυξήθηκε και η τηλεθέασή του.

Οι αλλαγές του ALPHA λόγω του Battle of The Couples

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι, τις οποίες πρόκειται να σας μεταφέρω εδώ, στο Vanda's Blog του Youweeky.gr με απόλυτη επιφύλαξη, ο ALPHA έχει σκοπό να αυξήσει τις ημέρες προβολής του νέου ριάλιτι.

Ναι, καλά διαβάσατε. Συγκεκριμένα έχει στόχο να το βάλει να παίζει σε καθημερινή βάση προκειμένου να χτυπήσει τόσο το Survivor το οποίο παίζει Δευτέρα με Τετάρτη και Κυριακή όσο και το MasterChef, το οποίο έχει επίσης αυξήσεις τις ημέρες προβολής και παίζει καθημερινά εκτός Πέμπτης.

Έτσι λοιπόν, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το Battle of The Couples στον αέρα Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τα μέσα του μήνα θα το βλέπουμε να προβάλλεται και Δευτέρα. Υπενθυμίζουμε πως το ριάλιτι ζευγαριών του ALPHA προβάλλεται κάθε φορά στις 11 εκτός από την Παρασκευή που βγαίνει στον αέρα στις 10, και είναι και η μέρα που ο σταθμός δεν έχει νέο επεισόδιο της Αγγελικής.

Για ό, τι νεότερο έχω σχετικά με το Battle of The Couples θα σας ενημερώσω!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Battle of the Couples: Η αμοιβή των ζευγαριών ανέρχεται στα 4.000 ευρώ

Battle of Couples: Δόθηκε λίστα με απαγορεύσεις στα ζευγάρια για να μην γίνουν "Big Brother"

Share