Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Φήμες θέλουν τον Σάκη να αποβάλλεται από το παιχνίδι

Εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια

Survivor 4: Φήμες θέλουν τον Σάκη να αποβάλλεται από το παιχνίδι
Vanda's Blog 06.03.2021 11:45

Πολλές είναι οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σάκη Κατσούλη να αποβάλλεται από το Survivor 4, μετά τον άγριο καβγά με τον Τζέιμς που πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr. Ωστόσο, στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλη την αλήθεια, κατευθείαν από Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, πίσω από τις κάμερες, με τον Τζέιμς Καφετζή, αντάλλαξαν μερικά "γαλλικά", ενώ λίγα λεπτά αργότερα η κατάσταση ξέφυγε και ο Σάκης επιτέθηκε με μπουνιές στον συμπαίκτη του με τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν στην μέση για να τους χωρίσουν, αφού κανείς άλλος δεν μπορούσε.

Όπως γράφτηκε λοιπόν, η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποβάλλει τον Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4 έπειτα από 4 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, καθώς λένε πως εκείνος είναι που ξεκίνησε τον καβγά και του επιτέθηκε, ενώ έχουν αυστηρούς κανόνες.

Αυτή είναι η αλήθεια για την αποβολή του Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4

Survivor 4 αποβολή Σάκη Κατσούλη

Εγώ ωστόσο γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια και θα σας την αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr που σας δίνει κάθε φορά τα πιο έγκυρα spoiler για το Survivor 4.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μου, ενδεχόμενο να αποβάλλουν τον Σάκη Κατσούλη από το παιχνίδι δεν υπάρχει! Εκτός του ότι είναι ένας δυνατός αγωνιστικά παίκτης, τους φέρνει και τηλεθέαση λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα, οπότε δεν θέλουν να τον χάσουν.

Επίσης, μετά την παρέμβαση της παραγωγής και το "καμπανάκι" που τους χτύπησαν, το κλίμα έχει ηρεμήσει στην Μπλε ομάδα ανάμεσα στους δυο παίκτες καθώς ξέρουν πως αν το συνεχίσουν θα έχουν μεγάλες ποινές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η λέξη του Τζέιμς στην Μαριαλένα που κρυβόταν πίσω από το "μπιπ"

Survivor 4 spoiler: Στέλνουν τον Τζέιμς Καφετζή στην Κόκκινη ομάδα;

Share