Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χλωμό το μέλλον του T-live και της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHAtv

Δεν πάνε καλά τα πράγματα με την εκπομπή

Χλωμό το μέλλον του T-live και της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHAtv
Vanda's Blog 20.03.2021 14:47

Κάτι τα χαμηλά νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεθέαση, κάτι οι αντιδράσεις για τον χειρισμό κάποιον καταστάσεων, κάνουν χλωμό το τοπίο για να συνεχίσει και του χρόνου το T-live στον ALPHA

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog τις οποίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, η παρουσιάστρια όπως φαίνεται τη νέα σεζόν δεν θα μας καλησπερίζει με την εν λόγω ενημερωτική εκπομπή.

Οι ιθύνοντες του σταθμού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την πορεία του T-live μέχρι σήμερα, όχι μόνο επειδή σημειώνει μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση όσον αφορά το δυναμικό κοινό, αλλά και λόγω των επιθέσεων που δέχεται από τους τηλεθεατές.

Το κερασάκι στην τούρτα και αυτό που τους έκανε να φτάσουν στο αμήν, ήταν οι αντιδράσεις που ξέσπασαν για τον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης γενικά του θέματος του τροχαίου στη Βουλή. Μάλιστα, η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου αναγκάστηκε να απαντήσει δημόσια στα μηνύματα που δέχεται.

Ενώ, όπως επίσης μαθαίνουμε οι σχέσεις της με τον ALPHA δεν είναι θα λέγαμε φιλικές, βέβαια ούτε και άσχημες. Και οι δυο πλευρές έχουν μια "μέτρια τυπική" αν μπορούμε να πούμε σχέση.

Τέλος το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ALPHA;

 T-live Τατιάνα Στεφανίδου ALPHAtv

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, το T-live είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί και του χρόνου, αφού δεν έχει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά αντίθετα μόνο... αρνητικά.

Όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου, που είναι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το τι θα κάνει τη νέα σεζόν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποχώρησαν χορηγοί από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την υπόθεση Λιγνάδη

Η Τάνια Τσανακλίδου «άδειασε» την Τατιάνα Στεφανίδου - «Άθλια και σιχαμένη»

Share