Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Ποια Αραβανή; Νέα και ωραία η παρουσιάστρια του GNTM 4

Ποια αναλαμβάνει τον θρόνο της Βίκυς Καγιά;

Αποκλειστικό: Ποια Αραβανή; Νέα και ωραία η παρουσιάστρια του GNTM 4
Vanda's Blog 07.05.2021 08:16

Καιρό έχουμε να τα πούμε, το ξέρω αλλά... επέστρεψα με σούπερ αποκλειστικό να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο για να μην μπερδεύεστε! Επιστρέφει το GNTM 4 κι έχουν πάθει όλοι σοκ που δεν θα συμμετέχει για πρώτη χρονιά η Βίκυ Καγιά... εντάξει θα τους περάσει... Βασικά τους πέρασε ήδη... Ποιος νοιάζεται; Τώρα το θέμα είναι να μάθουμε ποια θα πάρει την θέση της.

Διαβάζω από εδώ κι από εκεί πως η Ευαγγελία Αραβανή είναι ένα βήμα πριν κλείσει με τον τηλεοπτικό σταθμό του STAR! Τελευταία φορά να σας υπενθυμίσω γιατί σίγουρα δεν θυμάστε, ήταν η παρουσιάστρια του Project Runway που προβλήθηκε από το Open τον Ιούνιο του 2018! Μεγάλη επιτυχία... #NOT!

Τέλος πάντων!

Τι συμβαίνει με την Αραβανή και το STAR

Εγώ θέλω να σας πω πως αυτό που ξέρω εγώ για την Ευαγγελία είναι πως... δεν ψάχνεται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο για να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα! Ζει τον έρωτά της με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη και... αυτό της αρκεί!

GNTM 4 Αραβανή

Από την άλλη βέβαια, κι αυτό να μην αρκούσε, δεν αρκεί σαν όνομα το όνομά της για το STAR! Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι δεν ψάχνονται για να επαναφέρουν κάτι που έχει φύγει από την τηλεόραση! Ψάχνουν να βρουν κάτι νέο, φρέσκο, να δώσει άλλον αέρα! Κάτι σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που όταν την προώθησαν από το GNTM οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε ούτε καν την ύπαρξή της...

Ονόματα στην λίστα υπάρχουν πολλά αλλά και να σας τα πω δεν θα τα ξέρετε! Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που σας λέω. Δεν θα δούμε κάτι που έχουμε ξαναδεί! Έτσι τουλάχιστον μου είπε άνθρωπος μέσα από τον σταθμό έτσι σας μεταφέρω κι εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr κι εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε! Τώρα που επανήλθα δεν χανόμαστε, μην φοβάστε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι επίσημο! Ξεκινάει το GNTM 4 - Δείτε το trailer

GNTM: Τα 5 πρόσωπα που διεκδικούν τη θέση της Βίκυς Καγιά

Share