Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Εκτός STAR την επόμενη σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου; - Τι συνέβη

Άρον την φωλίτσα της και περιπάτει

Αποκλειστικό: Εκτός STAR την επόμενη σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου; - Τι συνέβη
Vanda's Blog 28.05.2021 08:41

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν τα ξεσκαρταρίσματά τους, έτσι και το STAR! Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν. Στους τελευταίους φαίνεται πως εντάσσεται και η αγαπημένη Κατερίνα Καραβάτου.

Φέτος τα λάθη που έγιναν στην εκπομπή των Κου Κου μοιάζουν ανεπανόρθωτα για το τηλεοπτικό κοινό που αποχώρησε - και όχι διακριτικά - από την πρωινή ζώνη του STAR, σύμφωνα πάντα με βάση τα ποσοστά τηλεθέασης που έπεσαν καταρρακτωδώς από την μια μέρα στην άλλη.

Ύστερα, είχαμε την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έμεινε, κούκος η Κατερίνα. Ωστόσο, η καθημερινή της προσπάθεια είναι σεβαστή και φαίνεται να κερδίζει πάλι το τηλεοπτικό κοινό καθώς η άνοδος στα μηχανάκια της AGB είναι αισθητή.

Τι συμβαίνει με το STAR και την Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου φεύγει από το STAR

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, οι πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι μηδαμινές. Άνθρωπος του σταθμού μου μετέφερε και σας αποκαλύπτω με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr πως και οι δυο πλευρές είναι πολύ στο ντεμί. Δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις αλλά όπως όλα δείχνουν υπογραφές δεν θα πέσουν και το πρωινό του STAR θα περάσει σε άλλα χέρια.

Η νέα σεζόν, όπως φαίνεται, θα βρει το STAR φουλ ανανεωμένο καθώς μην ξεχνάμε πως για πρώτη φορά ένα από τα πολύ δυνατά προγράμματα μετά τους Κου Κου στο κανάλι, το GNTM, δεν θα έχει στο τιμόνι του την Βίκυ Καγιά αλλά... μια που της μοιάζει πολύ.

Για να δούμε τι θα δούμε... Εδώ θα είμαστε να τα πούμε ξανά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτός ο παρουσιαστής συζητά με το STAR για να πάρει τη θέση του Κατσούλη στους Κου Κου

Καραβάτου: Ξέσπασε για το bullying που έκαναν στην Παπαρίζου και τα κιλά της - «Σας παρακαλώ, ας...»

Share