Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Ποιο είναι πλέον το κασέ του Τριαντάφυλλου για μια εμφάνιση

Θα τραγουδάει και θα ρέουν τα ευρώ...

Αποκλειστικό: Ποιο είναι πλέον το κασέ του Τριαντάφυλλου για μια εμφάνιση
Vanda's Blog 08.06.2021 08:06

Το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε ο "αρχηγός" στην Ελλάδα! Έτσι φώναζε, τουλάχιστον, το πλήθος που κατέπνιξε το αεροδρόμιο - δείτε εδώ φωτογραφίες - για να μπορέσει να δει από κοντά τον Τριαντάφυλλο μετά την επιστροφή του από το Survivor!

Ο Τριαντάφυλλος, ένας απλός - μέχρι πριν λίγο καιρό - τραγουδιστής κατάφερε όχι μόνο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά να κάνει τόσο μα τόσο πολύ το όνομά του να πουλάει!

Το 1997, και σε ηλικία 20 χρονών, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός. Το 1998, ο Τριαντάφυλλος κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Γράμματα και αφιερώσεις», που αμέσως ξεχώρισε κι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πλατινένιο. Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, «Η αγάπη δεν περνάει», που έγινε κι αυτό χρυσό. Από τον δίσκο «Μην αργείς», που κυκλοφόρησε το 2000. Το 2001, κυκλοφορεί το «Αφήστε μήνυμα», στο οποίο ξεχώρισε το ομώνυμο τραγούδι, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τη δισκογραφική δουλειά «Για Μένα Είσαι Εσύ».

Το 2003, ξεκίνησε η καλλιτεχνική του πτώση και χάθηκε από τις μεγάλες πίστες. Συνέχιζε, όμως, μέχρι σήμερα να τραγουδάει σε μικρότερα μαγαζιά. Όταν επέστρεψε στην επικαιρότητα κατήγγειλε ότι παλιοί του συνεργάτες του γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα, ονομάζοντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο.

Τριαντάφυλλος καριέρα

Ακόμη, αποκάλυψε ότι η δισκογραφική εταιρεία του τότε τον συμβούλευε να υιοθετήσει το στυλ που είχε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, κάτι που δεν τον έβρισκε σύμφωνο.

Τώρα, η μετά Survivor εποχή βρίσκει τον Τριαντάφυλλο πιο... πολυπόθητο από ποτέ!

Ανεβάζει επί τρία το κασέ του ο Τριαντάφυλλος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, οι προτάσεις που περιμένουν τον Τριαντάφυλλο είναι άπειρες, δεν μετριούνται πια εύκολα! Πάνω από 400 σίγουρα...

Οι πληροφορίες μας, επίσης, αναφέρουν πως ο Ντάφυ πριν το παιχνίδι δεν είχε κάποιο τρομερό κασέ. Οι εμφανίσεις του είχαν περιοριστεί, όπως αναφέραμε παραπάνω σε μικρά και τοπικά μαγαζιά, άρα... δεν είχε πολλές απαιτήσεις! Τώρα, όμως, που ξέρει τι συμβαίνει... έχει ανεβάσει επί τρία τα θέλω του! Έτσι μας είπαν, έτσι σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - πρώτες δηλώσεις Τριαντάφυλλου: "Ο Λιβάνης πριν μπούμε μέσα μου είχε πει..."

Survivor 4: Ο Ατζούν πήρε πίσω τα 143.000 που έδωσε στον Ντάφυ

Share