Survivor 4: Αστυνόμευση έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Αποκλειστικό! Τι συνέβη;

Survivor 4: Αστυνόμευση έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Η δόξα δεν έχει μόνο θετικά, δυστυχώς! Ο Τριαντάφυλλος ήταν και ακόμα είναι βασικά ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού Survivor.

Κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο οι εικόνες που επικράτησαν ήταν εξωπραγματικές! Πλήθος κόσμου τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και οι δημοσιογράφοι στέκονται εδώ και μέρες έξω από το σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη.

Μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής είναι πολύ ευγενικός. Βγαίνει στο μπαλκόνι και μιλάει στις κάμερες ενώ η γυναίκα του, άκρως αντίθετη με όλο αυτό της δημοσιότητας, κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τι συμβαίνει στο συγκρότημα που μένει ο Τριαντάφυλλος

Όπως είναι ευρέως γνωστό ο Τριαντάφυλλος μένει σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Πόρτο Ράφτη με πισίνα - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Μετά τα όσα συμβαίνουν έξω από το σπίτι του τον τελευταίο καιρό, πληροφορίες του Vanda'as blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr αναφέρουν πως οι υπόλοιποι κάτοικοι του συγκροτήματος έχουν αρχίσει να θορυβούνται.

Βλέπετε, μπορεί ο Ντάφυ να είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο αλλά υπάρχουν και haters που... δεν ξέρεις μέχρι πιο σημείο μπορεί να φτάσουν!

Άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο πρώην παίκτης του Survivor με τους υπόλοιπους "συγκάτοικους" στο Πόρτο Ράφτη συζητούν το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ασφάλεια στο συγκρότημα.

Εκτός από κάμερες που ήδη υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους έπεσε στο τραπέζι ακόμα και η ιδέα για αστυνόμευση. Το τι θα συμβεί βέβαια κι αν αυτό θα πραγματοποιηθεί δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα με σιγουριά.

Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα. Ξέρετε πως δεν μας ξεφεύγει τίποτα.