Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Κωνσταντίνο Χωρινό

Αντί να ψάχνουν κουφέτα, μοίρασαν τα πράγματά τους

Αποκλειστικό: Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Κωνσταντίνο Χωρινό
Vanda's Blog 11.06.2021 12:59

Τι κι αν ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους είχε απαθανατίσει πριν από λίγο καιρό να δίνουν καυτά φιλιά σε κοινή θέα, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Όλοι πίστευαν πως αυτός ο έρωτας θα καταλήξει σε γάμο. Ακόμα και η ίδια η Κάτια φαινόταν ενθουσιασμένη σε συνεντεύξεις της με την ιδέα αυτή αλλά καμιά φορά η μοίρα τα έχει όλα προσχεδιασμένα αλλιώς.

Οι δυο τους συγκατοικούσαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν μακριά τους τα φώτα της δημοσιότητας αλλά... όλα μαθεύονται κάποια στιγμή. Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μεταφέρει όλα της τα πράγματα στο σπίτι του Κώστα Χωρινού, στο Γκάζι, και είχαν περάσει, μάλιστα, και μια καραντίνα μαζί. Αυτός ο έρωτας όλοι πίστευαν πως θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ταραμπάνκο

Ο σύντροφος - ή μάλλον πρώην σύντροφος - της Κάτιας Ταραμπανκό, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012, ο Κωνσταντίνος Χωρινός, ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα.

Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Τι συνέβη μεταξύ της Κάτιας και του Κώστα

Ταραμπάνκο Χωρινός χωρισμός

Μετά από επικοινωνία μας με τον επιχειρηματία, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να σας μεταφέρουμε με βεβαιότητα πως το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό επέλεξε από κοινού να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπήρχε ανάμειξη τρίτου προσώπου και πως οι δυο τους έχουν κρατήσει πολύ καλές φιλικές επαφές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρώην παίκτης του Survivor 4 παίρνει την θέση της Κάτιας Ταραμπάνκο στους Θαλασσόλυκους

Κάτια Ταραμπάνκο: Έβαψε τον σύντροφο της όσο αυτός κοιμόταν

Share