Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Love it: Παραιτήθηκε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος κι όχι μόνο! - Ποιος παίρνει την θέση του

Αποκλειστικό ρεπορτάζ - Όλο το παρασκήνιο

Love it: Παραιτήθηκε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος κι όχι μόνο! - Ποιος παίρνει την θέση του
Vanda's Blog 17.06.2021 08:55

Ανακατατάξεις στο Love it πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog του Youweekly.gr ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, Δήμητρα Παλούδη, έληξαν την συνεργασία τους με την εν λόγω εκπομπή και το κανάλι!

Τι συνέβη - Όλο το παρασκήνιο

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια ένταση στο πλατό της εκπομπής τόσο ανάμεσα στους συνεργάτες, όσο και μεταξύ αυτών και των καλεσμένων τους! Αυτό ήταν ολοφάνερο...

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος δεν ήταν μόνο ένα πρόσωπο που βλέπαμε μπροστά στις κάμερες αλλά και πίσω από αυτές είχε έναν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς ήταν βοηθός αρχισυντάκτη.

Βασίλης Γρηγορόπουλος ΣΚΑΙ παραίτηση Love it

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Βασίλης υπέβαλε την παραίτησή του στον ΣΚΑΙ πριν από μια εβδομάδα και φεύγει διατηρώντας τις καλύτερες σχέσεις με τους ιθύνοντες και την παραγωγή! Άλλοι και... άλλα πράγματα τον ενόχλησαν...

Σήμερα, Πέμπτη 17/6 θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε στον αέρα του Love it! Την θέση αυτού θα αναλάβει ο Νίκος Σερεμετάκης!

Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα στον Βασίλη και αναμένουμε για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θύμα απάτης η Ιωάννα Μαλέσκου

Μαλέσκου για Μπάρτζη: "Ήρθε για να ξεκαθαρίσει! Όσον αφορά στη κίνηση με το απόσπασμα..."

Share